Externé štúdium sociálnej práce na VŠ Danubius
Dobrý deň, ahojte,
prosím Vás veľmi pekne, máte niekto skúsenosť (osobnú alebo z počutia) s externou formou štúdia na Vysokej škole Danubius v Sládkovičove, konkrétne odbor Sociálna práca. Mám v tomto odbore vyštudovaný prvý stupeň, ale potrebovala by som (kvôli práci) doštudovať Mgr.
Mám však veľký rešpekt dať sa na štúdium pri 3 malých deťoch, manžel často na služobkách- takmer celý rok. Na všetko som viac-menej sama. Pracujem v oblasti Sociálnej práce, Mgr. titul v podstate potrebujem len ako “čerešničku”, aby som mohla zmeniť oddelenie.
Moja otázka: Je štúdium v Sládkovičove jednoduchšie? Počula som “za mlada” kadečo. Ide o to, že keď mám platiť také peniaze za štúdium, či je naozaj vyššia šanca jednoduchšie prejsť?
Nechcem, aby si tu niekto myslel, že si chcem kúpiť titul alebo čo 🙊 Len sa proste bojím, či to zvládnem popri deťoch, domácnosti a popri práci… Vopred vám veľmi pekne ďakujem za akékoľvek postrehy a info 🙂
@kaktusik007 Ďakujem veľmi pekne za postreh, ja už prácu (dlhodobo) v odbore mám. Pracujem v tejto oblasti už takmer 20 rokov. A celý čas v rovnakej inštitucii. Nemyslím si, že by som sa hanbila za diplom, pretože moje vedomosti z praxe sú naozaj bohaté. Potrebujem to naozaj už len ako “formalitu”. Aj tak ti veľmi pekne ďakujem, že si zareagovala 🙂
@kaktusik007 Ďakujem veľmi pekne za postreh, ja už prácu (dlhodobo) v odbore mám. Pracujem v tejto oblasti už takmer 20 rokov. A celý čas v rovnakej inštitucii. Nemyslím si, že by som sa hanbila za diplom, pretože moje vedomosti z praxe sú naozaj bohaté. Potrebujem to naozaj už len ako “formalitu”. Aj tak ti veľmi pekne ďakujem, že si zareagovala 🙂
@katarkka ahoj, neviem odkial si ( myslim mesto) ale ak potrebujes rychly a lahky titul zo socialnej prace tak si pozri pracovisko na sv.alzbete. maju ich na slovensku asi 10 a vsade je soc.praca. a to naozaj das, ver mi ! A hlavne asi o polovicu ak nie aj viac lacnejsie ako v Sladkovicove

socialna praca je jeden z najlahsich odborov... ale o tom som nechcela.
Sladkovicovo, Dubnica nas Vahom - to su skoly, z ktorych diplomy ti skor pri hladani prace pritazia.
najdi si normalnu vysku, kde sa za diplom nebudes hanbit.