Externé štúdium špeciálnej pedagogiky v Ružomberku – máte záujem?
Ahojte, nastupuje niekto teraz na Špeciálnu pedagogiku externe do Ružomberka?
Ahoj, aj ja👍
@zuzka4714
@majkatomik
@forcius
Ahojte, chodíte na specku do RK? Ako sa vám páči? Dá sa to zvládnuť? Ďakujem za odpoveď.
Je toho naozaj dosť ..veľa prác máme ...
@zuzka4714 a skúšky sa dali zvládnuť? Aki sú vyučujúci? Toho sa bojím, že toho bude veľa, a nedám to....popri práci, deťoch.....
Je toho dosť..treba sa učiť a strašne veľa prác písať ....ja taktiež robím a mám tri decká ...veľa ľudí to vzdalo počas prvého semestra.....škola býva piatok a sobotu .. teraz máme rozvrh každy jeden piatok a sobotu..ale štúdium zaujímavé..treba sa pripraviť, že človek sa nudiť nebude 😃
@zuzka4714
No.....toho som sa obávala.... A koľko vás je v ročníku?
Bolo nás do 70 myslím a je nás okolo 50 .. neviem presne ..... Je to zahul.....pre človeka čo pracuje, vychováva deti a stará sa o domácnosť...
@zuzka4714 akurát som pozerala termíny prihlášok, no....asi si to ešte musím premyslieť, nakoľko nie je to lacné a čo ak by ma vzali a nedám to, cca 1000 eur fuč...... Ty si teraz v 1.rocniku? Si ma celkom vystrašila 🙂 bojím sa tam aj prihlásiť.......
Ja môžem napísať len svoje pocity..možno niekto povie úplne opačne ...tak, ale človek išiel na vysokú školu čiže je toho viac ...ale každý to dá , len to keď to máš skĺbiť s prácou a rodinou je občas veselé ....ale ja mám malé deti tak preto to tak beriem ....
@zuzka4714 to je jasné, deti, rodina, práca a ešte škola..... musíš mať aj podporu rodiny, ináč si to neviem predstaviť.

Ahoj, ja Ano😊