icon

Externé štúdium špeciálnej pedagogiky v Ružomberku – máte záujem?

zuzka4714
31. aug 2024

Ahojte, nastupuje niekto teraz na Špeciálnu pedagogiku externe do Ružomberka?

majkatomik
13. sep 2024

Ahoj, ja Ano😊

forcius
20. sep 2024

Ahoj, aj ja👍

lauraolivia
3. mar 2025

@zuzka4714
@majkatomik
@forcius
Ahojte, chodíte na specku do RK? Ako sa vám páči? Dá sa to zvládnuť? Ďakujem za odpoveď.

zuzka4714
autor
3. mar 2025

Je toho naozaj dosť ..veľa prác máme ...

lauraolivia
3. mar 2025

@zuzka4714 a skúšky sa dali zvládnuť? Aki sú vyučujúci? Toho sa bojím, že toho bude veľa, a nedám to....popri práci, deťoch.....

zuzka4714
autor
4. mar 2025

Je toho dosť..treba sa učiť a strašne veľa prác písať ....ja taktiež robím a mám tri decká ...veľa ľudí to vzdalo počas prvého semestra.....škola býva piatok a sobotu .. teraz máme rozvrh každy jeden piatok a sobotu..ale štúdium zaujímavé..treba sa pripraviť, že človek sa nudiť nebude 😃

lauraolivia
4. mar 2025

@zuzka4714
No.....toho som sa obávala.... A koľko vás je v ročníku?

zuzka4714
autor
4. mar 2025

Bolo nás do 70 myslím a je nás okolo 50 .. neviem presne ..... Je to zahul.....pre človeka čo pracuje, vychováva deti a stará sa o domácnosť...

lauraolivia
4. mar 2025

@zuzka4714 akurát som pozerala termíny prihlášok, no....asi si to ešte musím premyslieť, nakoľko nie je to lacné a čo ak by ma vzali a nedám to, cca 1000 eur fuč...... Ty si teraz v 1.rocniku? Si ma celkom vystrašila 🙂 bojím sa tam aj prihlásiť.......

zuzka4714
autor
5. mar 2025

Ja môžem napísať len svoje pocity..možno niekto povie úplne opačne ...tak, ale človek išiel na vysokú školu čiže je toho viac ...ale každý to dá , len to keď to máš skĺbiť s prácou a rodinou je občas veselé ....ale ja mám malé deti tak preto to tak beriem ....

lauraolivia
10. mar 2025

@zuzka4714 to je jasné, deti, rodina, práca a ešte škola..... musíš mať aj podporu rodiny, ináč si to neviem predstaviť.