icon

Fyziológia - učebnica

25. mar 2022

Ahojte, su tu nejake medicky a lekarky? Chcem sa opytat, aku ucebnicu na fyziologiu, respektive dve naj naj by ste odporucili na studium? Viem, ze kazdemu sadne nieco ine a tych ucebnic je vela. Ale potrebujem tip na darcek pre studentku mediciny. Diky

sisa_s
25. mar 2022

V CR sa pouzivaju Trojan alebo Kittnar, vedie sa vecny boj, ktora je horsia (obe su o nicom)😀 ja som sa ucila z Trojana, ale mozno slovaci maju lepsie knihy v tomto predmete, netusim 😀 v ktorom rocniku je medicka? Ak to ma byt darcek, mozno by som volila aj kvalitnejsiu ucebnicu, ktoru si necha po studiu do praxe, taku fyziologiu som predala hned po skuske, nebola to ucebnica, do ktorej by som nahliadala pocas studia a vytesovala sa z nej 🙂

autor
25. mar 2022

Je este len prvacka, studuje v BA na LFUK. Presne taku ucebnicu by som jej chcela dat, ktoru vyuzije aj neskor, len nech je kvalitna a dobre sa cita.

sisa_s
25. mar 2022

Tazko vyberat takto, lebo nevie dopredu, co vyuzije...niekedy ju moze ucit profesor, ktory vydal vlastnu ucebnicu a bude chciet presne info z tej jeho knihy na skuske...mozno sa ozve niekto z BA, kto poradi 🙂

raja95
Odpoveď bola odstránená
autor
25. mar 2022

@raja95 ty si medicka alebo lekarka? lebo potrebujem overeny tip od niekoho, nez googlenie odporucenej literatury. toto som praveze pozerala, akurat to nic o kvalite nehovori

lukina20
25. mar 2022

Na FB maju medici skupinu
Skus tam napisat, urcite ti odporucia z coho sa oni ucia.

zuzitka23
25. mar 2022

Ahoj. V Košiciach sme mali Javorku a sestra v Bratislave tiež. Podľa mňa je to fajn kniha, v niektorých kapitolách až veľa informácií. Bol to taký druhácky must-have, určite to využije.

raja95
Odpoveď bola odstránená
raja95
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
25. mar 2022

Javorka.

aeruginosa
Autor odpoveď zmazal