Hľadám niekoho, kto študoval psychológiu
Študoval tu niekto z Vás psychológiu? Píšem prácu a potrebujem nejakú inšpiráciu. Aspoň nejaké poznámky... súrne.
Ďakujem ❤
Uf,...inspiracia neznie tak hrozne...no asi tomu nerozumiem,co je dost mozne,takze viac nekomentujem.
@elizabeth88 vela ludi tak recykluje seminarky ... zoberu si z predchadzajucich rocnikov prace, prepisu (alebo rovno copy-paste) bez toho ze by tomu porozumeli. tu je divne ze ani temu nespomina, len proste nejaka praca to je jedno aka
No... aby som to uviedla na správnu mieru. Nepotrebujem nič kopírovať, dokonca to máme aj zakázané a nepotrebujem sa pýšiť cudzí perím. Nikdy som taká nebola😃 Chcela som POZNÁMKY. Nie hneď preposielať prácu 😃😃 ale ďakujem, zvládla som to aj bez vás 😉
A téma bola stres a jeho vplyv na duševné zdravie 🤗 zdalo sa mi málo toho čo som tam popísala, tak som chcela ešte niečo doplniť. Nemusíte to hneď odcudzovať a hádzať ma do vreca presne s takými, čo to robia @meluela a @drzaopica . Nikto z vás si tu nezistil o čo ide a už robíte unáhlené závery... pekný deň všetkým

@zuzanap9 dnes si vies kvalitnu literaturu zohnat online. teda ked to myslis s tou psychologiou vazne