Ide niekto externe študovať Špeciálnu pedagogiku UKF v Nitre?
Ahojte žienky ide niekto študovať špecialnu pedagogiku na UKF externe? Alebo študoval? Ako prebiehalo štúdium? Dalo sa to zvládať aj popri práci hlavne čo sa dochádzky týka? Dakujem za vetky odpovede 🙂
@dzanis147 fuuu, no piatky mi z prace veru tolerovat nebudu, to viem uz teraz ;(
@raona aj ja nastupujem, tiež mám obavy...🙃
@martuska91 mame skupinu na msng ak si na fb, viem ta tam pridat, sa nas naslo par co budeme chodit spolu, aj sme si email spilocny zriadili... Daj vediet..
@raona vies prosim do tej skupiny pridat aj mna? tuez nastupujem 😍
Prosím vás nastupuje niekto od septembra na mgr?
@raona ahoj vedela by si aj mna pridat prosim do skupiny chcela by som nastupit buduci rok na dany odbor tak by som chcela vediet ako to tam prebieha
@zuzkaolejarova tak to ti bude zbytocna nasa terajsia skupina, mozes mi napisat spravu ak mas otazky
Ahojte priblizne kolko piatkov do mesiaca sa chodi?
@ona12 toto je individualne podla rozvrhu - minuly semester sme mali vyucovanie 5x v piatok, tento semester 10 piatkov....
Ahojte ,ma niekto cas popísať o tomto odbore ?
prosim nebude niekto predavat tuto knihu? Surne zhanam
Ahojte, tiež by som mala par otazok ak by ste mali niektora cas mi odpisat do spravy chcela by som studovat externe.

Dievčatá, jaaa som prijatá k bud. šk roku, prosím, neviete mi poskytnut nejake materialy z min. roku a info prednasky, ako casto atd? A prípadne aj zoznam predmetov, budem vďačná... S kým sa vidím v bud. šk. roku? Tiež sa bojím ako to dám popri rodine a práci... Maam obavy...