icon

Inovačné vzdelávanie pre učiteľov materských škôl

12mirus12
19. aug 2024

Ahojte pracujem v MŠ a mám 2 roky praxe idem na svoje prvé vzdelávanie a prihlásila som sa cez Inšpiráciu. Ak si niekto z vás robil cez inšpiráciu vzdelávanie môžem poprosit napísať súkromnú správu mám zopár otázok. Ďakujem

anesim
19. aug 2024

@12mirus12 mali sme cez inspiraciu min rok, jedno z najlepsich vzdelavani, kt som s kolegynami absolvovali,

marinecka95
19. aug 2024

Inšpiráciu milujem 👍

benit
19. aug 2024

Ja mam u nich kopu vzdelabani. Najlepsie investovane peniaze v rsmci vzdelavani

miskajerry
20. aug 2024

ja som si robila 4 inovacne u nich

majidlo26
23. aug 2024

@miskajerry mozem sa spytat ako prebiehalo ukoncenie inovacneho cez inspiraciu?

miskajerry
23. aug 2024

Ja som si robila: 1. Slovensko, vlasť moja-urobit a prezentovat cez zoom pred vsetkymi za 5 minut prezentaciu s aktivitami na povesti z nasho kraja, 2. vzdelávanie o čitateľ.gramotnosti - vytvoriť prediktabilnu knihu v powerpointe a prezentovat cez zoom pred vsetkymi.3. Moderný pedagog- do prezentácie dať 3 aktivity, ktoré som realizovala prezentovat cez zoom pred vsetkymi, 4. Detské folklorne žanre- len poslať lektorke vo worde hudobno tanečné aktivity na vylosované remeslo, niečo sme si urobili spolu, niečo sme mali sami vymyslieť, dať to dokopy, popísať a poslať

majidlo26
25. aug 2024

@miskajerry vdaka takze nic hrozne

miskajerry
25. aug 2024

@majidlo26 dalo sa to, len to chce čas na školenie, prípravu, realizáciu, každé školenie malo záver približne o mesiac, to sa mi páčilo, že sa to nenaťahuje

tomi45678
1. okt 2024

@anesim tipujem, že s Taligovou, tá aj mňa dostala a teraz robí vo svojej spoločnosti Teach Point.. skús ju vyhľadať.. nebudeš ľutovať, ideme k nej znova 🍀

dievcatko8
13. máj 2025

Dievčatá, a inovačné vzdelavanie Telesna vychova pre MŠ. Od hlavy az po päty. Ako prebiehala zaverecna prezentacia ?

atika11
27. júl 2025

Tiež by som sa chcela spýtať na inovačné vzdelávanie cez Inšpirácia.Prihlásila som sa na štyri.Ako prebiehala záverečná prezentácia?Bolo to veľmi prísne?Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

dievcatko8
28. júl 2025
@atika11

Tiež by som sa chcela spýtať na inovačné vzdelávanie cez Inšpirácia.Prihlásila som sa na štyri.Ako prebiehala záverečná prezentácia?Bolo to veľmi prísne?Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

@atika11 na aké konkrétne si sa prihlásila?

lili177
4. sep 2025

dobry den, chcem sa opytat, kedy by sa mal vypracovat plan profesijneho rozvoja, ked mame v skole frmol a nikto sa tym nezaobera, mozem ja samostatne vypracovat pre seba a dat vedeniu schvalit?co bude potrebne mat absolvovane aby som po 31,8,2026 mala nejake percenta, dva alebo tri inovacne vzdelavania?dakujem, je potrebne mat tie nove inovacne schvalene vedenim v plane profesijneho rozvoja?dakujem