Inovačné vzdelávanie pre učiteľov materských škôl
Ahojte pracujem v MŠ a mám 2 roky praxe idem na svoje prvé vzdelávanie a prihlásila som sa cez Inšpiráciu. Ak si niekto z vás robil cez inšpiráciu vzdelávanie môžem poprosit napísať súkromnú správu mám zopár otázok. Ďakujem
Inšpiráciu milujem 👍
Ja mam u nich kopu vzdelabani. Najlepsie investovane peniaze v rsmci vzdelavani
ja som si robila 4 inovacne u nich
@miskajerry mozem sa spytat ako prebiehalo ukoncenie inovacneho cez inspiraciu?
Ja som si robila: 1. Slovensko, vlasť moja-urobit a prezentovat cez zoom pred vsetkymi za 5 minut prezentaciu s aktivitami na povesti z nasho kraja, 2. vzdelávanie o čitateľ.gramotnosti - vytvoriť prediktabilnu knihu v powerpointe a prezentovat cez zoom pred vsetkymi.3. Moderný pedagog- do prezentácie dať 3 aktivity, ktoré som realizovala prezentovat cez zoom pred vsetkymi, 4. Detské folklorne žanre- len poslať lektorke vo worde hudobno tanečné aktivity na vylosované remeslo, niečo sme si urobili spolu, niečo sme mali sami vymyslieť, dať to dokopy, popísať a poslať
@miskajerry vdaka takze nic hrozne
@majidlo26 dalo sa to, len to chce čas na školenie, prípravu, realizáciu, každé školenie malo záver približne o mesiac, to sa mi páčilo, že sa to nenaťahuje
Dievčatá, a inovačné vzdelavanie Telesna vychova pre MŠ. Od hlavy az po päty. Ako prebiehala zaverecna prezentacia ?
Tiež by som sa chcela spýtať na inovačné vzdelávanie cez Inšpirácia.Prihlásila som sa na štyri.Ako prebiehala záverečná prezentácia?Bolo to veľmi prísne?Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
Tiež by som sa chcela spýtať na inovačné vzdelávanie cez Inšpirácia.Prihlásila som sa na štyri.Ako prebiehala záverečná prezentácia?Bolo to veľmi prísne?Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.
@atika11 na aké konkrétne si sa prihlásila?
dobry den, chcem sa opytat, kedy by sa mal vypracovat plan profesijneho rozvoja, ked mame v skole frmol a nikto sa tym nezaobera, mozem ja samostatne vypracovat pre seba a dat vedeniu schvalit?co bude potrebne mat absolvovane aby som po 31,8,2026 mala nejake percenta, dva alebo tri inovacne vzdelavania?dakujem, je potrebne mat tie nove inovacne schvalene vedenim v plane profesijneho rozvoja?dakujem

@12mirus12 mali sme cez inspiraciu min rok, jedno z najlepsich vzdelavani, kt som s kolegynami absolvovali,