Inovačné vzdelávanie - príplatok
Je tu niekto, kto pracuje v školstve a bol mu priznaný príplatok za absolvované inovačné vzdelávanie? Ak áno, budem rada, keď sa mi ozvete.
áno
@sorciera24
@martinajana
môžem napísať správu?
píš
ano, aj mne
ak si mala vzdelávanie v osobnom profesijnom pláne a vedenie ho schválilo, patrí ti príplatok - za 50hod 3%, ak si dobre pamätám
Ano robila som si 3 vzdelania. Mam plus 9%
dobry den, chcem sa opytat, kedy by sa mal vypracovat plan profesijneho rozvoja, ked mame v skole frmol a nikto sa tym nezaobera, mozem ja samostatne vypracovat pre seba a dat vedeniu schvalit?co bude potrebne mat absolvovane aby som po 31,8,2026 mala nejake percenta, dva alebo tri inovacne vzdelavania?dakujem, je potrebne mat tie nove inovacne schvalene vedenim v plane profesijneho rozvoja?dakujem
dobry den, chcem sa opytat, kedy by sa mal vypracovat plan profesijneho rozvoja, ked mame v skole frmol a nikto sa tym nezaobera, mozem ja samostatne vypracovat pre seba a dat vedeniu schvalit?co bude potrebne mat absolvovane aby som po 31,8,2026 mala nejake percenta, dva alebo tri inovacne vzdelavania?dakujem, je potrebne mat tie nove inovacne schvalene vedenim v plane profesijneho rozvoja?dakujem
@lili177 my sme vypracovali na zaciatku roka, v skratke popisane ake inovacne planujem, popripade ine vzdelavanie, doplnujuce, webinare atd. Inovacne treba mat schvalene riaditelom, aby potom aj vyplacal tie percenta inak nemusi suhlasit
dakujem, ma to zmysel robit aby som to mala priparavene po 31
8
2026

ano