Inovačné vzdelávanie - príplatok
Je tu niekto, kto pracuje v školstve a bol mu priznaný príplatok za absolvované inovačné vzdelávanie? Ak áno, budem rada, keď sa mi ozvete.
ak si mala vzdelávanie v osobnom profesijnom pláne a vedenie ho schválilo, patrí ti príplatok - za 50hod 3%, ak si dobre pamätám
dobry den, chcem sa opytat, kedy by sa mal vypracovat plan profesijneho rozvoja, ked mame v skole frmol a nikto sa tym nezaobera, mozem ja samostatne vypracovat pre seba a dat vedeniu schvalit?co bude potrebne mat absolvovane aby som po 31,8,2026 mala nejake percenta, dva alebo tri inovacne vzdelavania?dakujem, je potrebne mat tie nove inovacne schvalene vedenim v plane profesijneho rozvoja?dakujem
dobry den, chcem sa opytat, kedy by sa mal vypracovat plan profesijneho rozvoja, ked mame v skole frmol a nikto sa tym nezaobera, mozem ja samostatne vypracovat pre seba a dat vedeniu schvalit?co bude potrebne mat absolvovane aby som po 31,8,2026 mala nejake percenta, dva alebo tri inovacne vzdelavania?dakujem, je potrebne mat tie nove inovacne schvalene vedenim v plane profesijneho rozvoja?dakujem
@lili177 my sme vypracovali na zaciatku roka, v skratke popisane ake inovacne planujem, popripade ine vzdelavanie, doplnujuce, webinare atd. Inovacne treba mat schvalene riaditelom, aby potom aj vyplacal tie percenta inak nemusi suhlasit

ano