IT certifikát - kurz
Dobry den.Vie mi niekto povedat nieco ohladom kurzov resp.certifikatov ohladom IT sektoru.Je moznost si urobit nieaky kurz, alebo ziskat certifikat formou nieakych skoleni a nasledne ziskat nieaku slusne platenu pracu.Najlepsie Kosice.Dakujem za radu pekny den prajem
@clarissa96 to napísal kto ?
@vladimir197 kontaktuj ohľadom kurzov - ramzes1980
@slniecko5 nie som demotivačná, hovorím ľuďom veci na rovinu. Považujem to za férové. Tento autor dnes ráno opäť založil ďalšiu diskusiu na koníku, čiže sa mi môj názor iba potvrdil. Chlap, ktorý chce robiť IT a možnosti si zisťuje na MK. Pritom existuje množstvo iných priestorov, kde môže k tejto téme diskutovať oveľa aktívnejšie.
@melanta pravda sa dá povedať rôznymi spôsobmi a otázka je, či to pravda je, nebola by som si taká istá... Odpísať niekoho na základe gramatiky nie je šťastné riešenie, pokiaľ viem, Steve Jobs mal slabucke zaklady gramatiky, to ale nič nehovori o potenciály človeka naučiť sa IT procesy . Robila som istú čas IT recruiterku a ti nenápadni vedeli poriadne zasvietit. A chlapi zvlášť, nepotrebujú byť prezentačni lumeni, aby vedeli dobre kodovat. A práve títo potom zarábajú na HR vo firmách (pochopila som, že si živnostník, takže toto sa Ťa netýka asi).
@artificiallife hmm, ok, ale ani Wozniak nebol na prvý pohľad hviezda ✌️. Ale pochopili sme sa, čo som tým myslela. Za riadkami sa môže skrývať hocikto a preto by som nikoho nepotapala len z princípu. Ale pravda je, áno, že na MK by som odbornú radu v oblasti IT nehľadala.

@clarissa96 ja som mu niečo kriticke napísala?