icon

IT certifikát - kurz

vladimir197
7. nov 2022

Dobry den.Vie mi niekto povedat nieco ohladom kurzov resp.certifikatov ohladom IT sektoru.Je moznost si urobit nieaky kurz, alebo ziskat certifikat formou nieakych skoleni a nasledne ziskat nieaku slusne platenu pracu.Najlepsie Kosice.Dakujem za radu pekny den prajem

Strana
z3
bambinomio99
7. nov 2022

@clarissa96 ja som mu niečo kriticke napísala?

bambinomio99
7. nov 2022

@clarissa96 to napísal kto ?

fotoarch
7. nov 2022

@vladimir197 kontaktuj ohľadom kurzov - ramzes1980

kkatka22
7. nov 2022

@slniecko5 môžem sa opýtať ktorá firma?

slniecko5
7. nov 2022

@kkatka22 Deutsche Telekom IT solutions

slniecko5
7. nov 2022

Autor, tu určite choď mrknut
A pozri FB Košice IT Valley

melanta
14. nov 2022

@slniecko5 nie som demotivačná, hovorím ľuďom veci na rovinu. Považujem to za férové. Tento autor dnes ráno opäť založil ďalšiu diskusiu na koníku, čiže sa mi môj názor iba potvrdil. Chlap, ktorý chce robiť IT a možnosti si zisťuje na MK. Pritom existuje množstvo iných priestorov, kde môže k tejto téme diskutovať oveľa aktívnejšie.

slniecko5
14. nov 2022

@melanta pravda sa dá povedať rôznymi spôsobmi a otázka je, či to pravda je, nebola by som si taká istá... Odpísať niekoho na základe gramatiky nie je šťastné riešenie, pokiaľ viem, Steve Jobs mal slabucke zaklady gramatiky, to ale nič nehovori o potenciály človeka naučiť sa IT procesy . Robila som istú čas IT recruiterku a ti nenápadni vedeli poriadne zasvietit. A chlapi zvlášť, nepotrebujú byť prezentačni lumeni, aby vedeli dobre kodovat. A práve títo potom zarábajú na HR vo firmách (pochopila som, že si živnostník, takže toto sa Ťa netýka asi).

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
slniecko5
14. nov 2022

@artificiallife hmm, ok, ale ani Wozniak nebol na prvý pohľad hviezda ✌️. Ale pochopili sme sa, čo som tým myslela. Za riadkami sa môže skrývať hocikto a preto by som nikoho nepotapala len z princípu. Ale pravda je, áno, že na MK by som odbornú radu v oblasti IT nehľadala.

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
melanta
15. nov 2022

@slniecko5 porovnávať Jobsa s niekým, kto si nevie vyhľadať informácie na internete a namiesto toho opakovane zakladá diskusie o IT na MK, je dosť mimo. A človeku to treba povedať. Niekedy to motivačné je práve človeku ukázať, že jeho cesta tadiaľto nevedie.

podarena1
17. sep 2024

@slniecko5 to je aka firma
?

slniecko5
18. sep 2024

@podarena1 pogoogli

Strana
z3