Jazyková škola Best English
Absolvovali ste niekto kurz anglictiny v Best English?? Su naozaj tak super, ako sa prezentuju??
@kinderzwillinge ahoj absolvovala si nakoniec anglictinu v best english?
Pripadne nejake novsie recenzie na tuto jazykovku?
Posuniem, ma niekto este skusenosti s touto skolou?
@asdfka ja som absolvovala jeden kurz minuly rok. Zalezi ake mas ocakavania ak sa chce rozrozpravat alebo taky boost anglictiny a slovna zasoba tak je to vhodny kurz. Temy su za mna take skolacke - cestovanie, jedlo a kuchyna, domov, u lekara. No proste take blbosti.
Funguje to tak, ze lektor vysvetli gramatiku alebo da 20-30 slovicok. Kazdy si to povie, rozhodi do miestnosti a tam sa dvojice rozprvaju a opravuju navzajom. Takze ak je niekto slabsi tak je vo vyhode lebo silnejsi ho opravuje a zaroven sa nudi lebo ten slabsi ho nedokaze opravit. Napr ja som sa vzdy snazila hovorit suvetia ale ak som bola s niekym slabsim tak to bolo same my sister, my mother …
ahojte ak niekto ma zaujem viem posunut moj kurz za dobru cenu
@gartija ahoj je to velmi individualne, zalezi od teba, kedy mas volny cas vtedy sa da kurz absolvovat v doobednajsich hodinach, ak si pracujuca tak navecer 3x v tyzdni alebo 2x v tyzdni a 1x cez vikend. Kurz bol pre mna velmi prinosny ale ako hovorim zalezi vsetko od teba, na akej si urovni, co potrebujes, na zaciatku mas rozradovaci kurz venuju sa ti individualne a po tom ti povedia na aku uroven ti odporucaju nastupit.
@h233 je to ešte akt.?
@kaciatkko Ahoj, je to ešte akt.?
@lenulienka112233 ahoj, uz nie.
@lenulienka112233 ahoj ano
@h233 napíš mi súkromnú správu, prosím

@kinderzwillinge ja som absolvovala intenzivny kurz a velka spokojnost.