Je bakalárske štúdium 3 roky?
Prosím neviete niekto ako dlho trvá bakalárske štúdium na VŠ Sv. Alžbety v BA? Mali to znižovať tak už to je 3 roky? Lebo na ich stránke som to nenašla. Ďakujem
@t2006 Bc bolo vždy 3 roky
@zanetakovacsova externé bolo 3 roky? Asi som zabudla napísať externe som myslela
@t2006 tak nabudúce napíšte poriadne myšlienku.
@zanetakovacsova prepačte som si to neuvedomila,tak je 4 roky externe bakalarske studium? Maju to menit od septembra? Neviete?
@t2006 Ahoj ja študujem Bc. Externe tri roky, áno malo sa to podla zákonu meniť, ale stále sa to nedoriešilo. Každá škola to má úplne inak, ja som na Komenského a u nich sa to volá zrýchlené štúdium. Mala by si si napísať na externé oddelenie, oni ti určite povedia všetky info. Ale časovo je to náročnejšie. 🙂
@t2006 externé štúdium bc. na 3 roky bude mat VS vtedy, keď si da program takto znovu zakreditovat. Pokial bolo doteraz v trvani 4 roky a prijali zmenu zákona o skrateni, neznamená to, ze škola jeden rok iba "usekne" a bude zrazu 3 rocne studium. Takto to nefunguje. Nakolko reakreditacia trvá aj pol-tristvrte roka, najskôr o rok to bude určite možné.

zatial sa nic neznizovalo