Je inžinierske štúdium na NHF vhodné pre rodiča?
Ahojte zvazujem zacat inzinierske studium na Ekonomickej v BA, na NHF, program Financie a dane, je tu niekto kto tam studuje?
Je to velmi narocne studium?
Su tam aj studentky s malymi detmi, ktore to zvladaju?
Bojim sa ci to zvladnem uspesne absolvovat s dvoma detmi vo veku 4 a 7....
Chcem karierne rast ale som hlavne mama,ktora rozmysla ako najlepsie sklbit rodinny a pracovny zivot.
Chcem karierne rast ale som hlavne mama,ktora rozmysla ako najlepsie sklbit rodinny a pracovny zivot.
@anonym_autor prosím ťa, a myslíš si že všetci s dobrym vzdelaním a platom sú bezdetní?
Ak už teraz takto uvazujes, nezabijaj čas na náročnejšom odbore. Na administratívu ti úplne stačí stredná škola.
Pytala som sa na konkretnu fakultu, a skusenosti z nej, ak nemas,venuj sa prosim inej teme.
Ahoj ,ja to mám vyštudovane denne. ..je to dosť náročné..pre mňa ako dosť poctivku to bola makacka aj bez deti
Študovala som pred rokmi popri práci manažment na UK. Teraz študujem právo, v anglickom jazyku v zahraničí, čiže pravidelne cestujem. Popri tom sa venujem už vnúčaťu, mužovmu synovi, podnikaniu, práci. A zvládam to úplne v pohode. Áno, financie a dane na EUBA nie je úplne jednoduchý obor, ale poznám ženy, ktoré študovali aj výrazne náročnejšie odbory, popri práci a deťoch a zvládli to. Záleží od tvojho nastavenia. A to nevnímam ako správne, pretože máš v sebe asi niečo ako zlosť, nervy, únavu, neviem čo konkrétne. Pretože reakcia na odpoveď od zmrzliny nie je v poriadku. Neviem, aké životné a pracovné skúsenosti máš, ale jej reakcia bola v poriadku. Nechoď študovať, ak máš takéto nastavenie. Choď študovať, ak študovať chceš a ak chceš študovať toto konkrétne. Ak to máš v sebe upratané, nebudeš sa zaoberať obavami. Držím palce v správnom rozhodnutí a ak do toho pôjdeš, tak nech ťa to baví a rýchlo to úspešne ubieha.

@anonym_autor
Ako chces kariérne rásť, keď už teraz sa pýtaš na náročnosť štúdia.
Ak chces titul, tak sme debiliny typu sociálna práca, pedagogika a potom šup nejaký Job za 900 v čistom.
Bez práce nie sú koláče. Buď niečo chces a ideš si za tým, alebo na to kašli