icon

Je jazykový kurz eLingo spoľahlivý?

biankaga
14. dec 2023

Dobrý deň, má niekto skúsenosti s jazykovým kurzom eLingo. Poslala som im formulár a jeden pán odtiaľ mi volal a zdá sa byť všetko v poriadku, len ako je to zvykom, najskôr treba platiť a až potom sa môžem pohnúť pri registrácii ďalej. Váham hlavne kvôli cene, keďže je na ten kurz 80% zľava a nechcem byť niekto, kto naletí podvodníkom. Keď ale so mnou komunikujú využívajú email a ich online stránka sa nezdá byť ako podvod. 🤔

Strana
z2
nikola_jassova
15. máj 2025

Ahojte. Ja som si ten kurz objednala a práve ho robím. Ale nie som zatiaľ spokojná. Pri doplňovaní písmen (skladanie slova) mi označilo odpoveď za nesprávnu, pri tom bola správna. Všimla som si aj viac chýb vo vetách. Neviem po anglicky nejako extra dobre, ale základy ovládam a chcela som sa zdokonaliť. No neviem, či mám teraz pokračovať ďalej alebo sa na celý kurz vykašľať.

henrietaelimo
28. okt 2025

@biankaga prosím všetci, ktorí si tieto recenzie budete citat, tak NEVOLAJTE A NEPÍŠTE na kontakt uvedený dosť klamlivo k firme Elimo.sk

Nie je normálne koľko ľudí mi vola a píše nahnevané emaily, že niečo nedostali, nefunguje im a podobne

ZJAVNE IDE O PODVOD!!!
A naozaj už neviem ako to mám riešiť, keďže súdiť sa s neexistujúcou poľskou firmou nemá zmysel.
Ďakujeme
Tím ELIMO

belusa
4. dec 2025
@jambolicbe

Prebral som to a ucim sa uz. Da sa to otvorit a funguje zatial vsetko. Aka to bude uroven po dokonceny, to je jedine co netusim. Ale asi tak na b2 to bude myslim si... a som zvedavy len na ten certifikat ako a kde platny bude... ale ok, za tych 87eur to stoji. Neni to az tak zla investicia... Aj namotivuje akurat. Inac som zahranicni Slovak, tam sa ucim po nemecky a sorry za zlu gramatiku 🙂

@jambolicbe zdravim tak ako ste dopadli? Dal Vám kurz niečo? Ako to bolo s certifikátom?

Strana
z2