icon

Je kurz virtuálnej asistencie dobrá investícia pre prácu z domu?

mariac91
5. mar 2025

Ahojte. Máte niektorá urobený tento kurz? Zvažujem , že by som si ho urobila , nakoľko si hľadám prácu na doma a toto mi príde ako jedine normálne riešenie . Plus by má to určite bavilo. Avšak uvazujem či sa po kurze uplatnim , či sa dá nájsť prácu ako virtuálna asistentka a vôbec koľko sa dá na tom zarobiť. A hlavne či mi tento kurz postačí , alebo po tomto kurze si budem musieť zaplatiť ďalšie kurzy , aby som vedela robiť tuto prácu. Samozrejme že sa ďalej budem vzdelávať v istých oblastiach a časom si možno zaplatím nejaký ten špeciálne potrebný kurz . No na úvod si na neho chcem zarobiť a otázka je či po kurze virtuálnej asistencie budem vedieť niečo trhu/ klientovi ponúknuť. Proste či sa s týmto kurzom uplatnim, a či tých virtuáliek už nie je dosť. Jednoducho sú tam otázniky a ja neviem či do toho ísť. Taktiež má láka aj spraviť si kurz účtovníctva ale virtuálna asistencia mi je bližšia. Je tam viac možnosti , ktoré by som vedela klientom ponúknuť. Proste podstata toho sa mi páči, len či mi ten kurz aj dá dostatok vedomosti aby som tieto služby vedela ponúkať. A ak aj niektorá tento kurz máte, tak kde ste ste si ho robili? Našli ste si uplatnenie? Aký cca zárobok na tom máte?

mimicka2013
5. mar 2025

@mariac91 mam zaplateny kurz uz dost dlho ale nezaujalo ma to. Ak by si mala zaujem napis mi spravu a mozeme sa dohodnut ze ti ho posuniem za lepsiu cenu

hanicka1995
5. mar 2025

Aj mna to zaujima.. das vediet, co si sa dozvedela ? 🙂

@mimicka2013 Smiem sa spytat, preco ta to nezaujalo?

mariac91
autor
5. mar 2025

@mimicka2013 a to sa dá?

mimicka2013
5. mar 2025

@mariac91 da sa ano, ten kurz co mam ja som videla ze predavali baby dalej

@hanicka1995 hmm neviem, tazko povedat. Nenasla som sa v tom a nemala som az taku motivaciu. Ja mam dobru pracu na doma takze nie som az taka nutena nieco nove hladat, cize po par tyzdnoch som to vzdala. S tym ze mozno casom sa k tomu vratim..neviem

mariac91
autor
5. mar 2025

@mimicka2013 a vieme sa teda nejako dohodnúť? Napíšem ti správu

melanta
6. mar 2025

@mariac91 pozri sa na stránke jaspravim.sk čo tam ľudia ponúkajú, za aké financie. Týchto ponúk je podľa mňa na trhu veľmi veľa, veľa žien chce robiť ľahkú prácu, z domu, bez záväzkov, bez naozaj náročných zručností. Na druhej strane, ak vieš AJ na dobrej úrovni (B2) a prípadne iné jazyky, hlavne niečo ako nemčina, francúzština, taliančina, španielčina, severské jazyky, čínština na dobrej úrovni, je oveľa jednoduchšie nájsť si klientov. Veľa podnikateľov má obchodných partnerov zo zahraničia a nájsť niekoho, kto okrem AJ plynulo hovorí/píše aj iným jazykom nie je úplne samozrejmé.

Čo sa týka kurzu, neviem, čo sa tam učí. Ale mimo toho kurzu, ak chceš robiť takúto prácu, tak počítam, že prácu s programami v rámci MS office máš na vysokej úrovni - čiže vieš robiť aj vzorce a podobne, ovládaš prácu s word dokumentom tak, aby to vyzeralo profi a nie ako od školáka atď.. Pozrela by som na o.i. na tvojom mieste po dopyte.

milagros17
10. apr 2025

@mimicka2013 Zdravím, písali ste, že máte zakúpený online kurz na virtuálnu asistentku. Z akej domény ste si kurz kupovali? Mohli by ste mi ho predať lacnejšie? Ďakujem za odpoveď

ecenko
Odpoveď bola odstránená
uniquegirl
Autor odpoveď zmazal
ecenko
Odpoveď bola odstránená
ecenko
Odpoveď bola odstránená
ecenko
Odpoveď bola odstránená
lajola
Odpoveď bola odstránená