icon

Je možné študovať dve vysoké školy naraz?

domco788
11. dec 2025

Ahojte, nie je tu náhodou niekto kto študoval 2 vysoké školy naraz? Ak áno, dá sa to externe zvládnuť alebo je to nemožné kvôli prelínaniu termínov hodín a skúšok? Ďakujem 😉

anonym_927809
11. dec 2025

@domco788 ja síce nie, ale poznám jednu čo tak študovala.
Ale druhú VŠ začala až keď bola v druhom ročníku tej prvej VŠ. Zvládla to, vedela to skĺbiť. Ale ona je fakt veľmi šikovná a nadaná na učenie, vyslovene študijný typ.

lindous
11. dec 2025

Jedna denne, jedna externe myslíš? Dá sa to, ale nie hociktorá škola, niekde si vieš prispôsobiť rozvrh viac, niekde menej a tam sa ti môže stať, že sa to kryť bude.... poznám ľudí, čo to dali, prípadne tak študujú, ale je to časovo náročné

diaalex
11. dec 2025

@domco788 kamarát Technickú univerzitu denne (stavebná fakulta) a Sládkovičovo externe (právnická fakulta) 🙂

anonym_5a675e
11. dec 2025

Dalo sa uplne jednoducho s tým, ze denne štúdium bolo na jednoduchej VS a externe na škole v CR, ktorá ma veľmi bavila.

minenkaa
11. dec 2025

Moje decko si tak vymyslelo dve školy ,obe normálne ,žiadne externe štúdium a dalo to

anonym_c4b58a
Autor odpoveď zmazal
lasona
11. dec 2025

Kamarát tak študoval. Zubarinu a plus ekonomickú . Dokončil obe s vyznamenaním. Ma vlastnú kliniku v ba

simonbrk
12. dec 2025
@minenkaa

Moje decko si tak vymyslelo dve školy ,obe normálne ,žiadne externe štúdium a dalo to

@minenkaa Lenže tú druhú bolo treba platiť, nie?

minenkaa
12. dec 2025
@simonbrk

@minenkaa Lenže tú druhú bolo treba platiť, nie?