Je možné vyštudovať ošetrovateľstvo bez strednej zdravotnej školy?
Ahojte,
chcela by som sa opýtať či je reálne zvládnuteľné vyštudovať ošetrovateľstvo na VŠ bez strednej zdravotnej školy
Budem rada za akékoľvek rady, skúsenosti…
Je to reálne zvládnuteľné. Poznám mnoho zdravotných sestier, ktoré študovali úplne inú strednú školu, ako zdravotnícku. A patrím k nim aj ja.😊 Držím palce.👍
Ano je
@siminka444 ale najskôr si musíš dorobiť tu maturitu zo zdravotnej. To majú zdravotnícke VŠ v podmienkach
@siminka444 ale najskôr si musíš dorobiť tu maturitu zo zdravotnej. To majú zdravotnícke VŠ v podmienkach
@dada2610 takže z gymnázia sa nedá ísť na ošetrovateľstvo?
@dada2610 mám pocit, ze toto platí len pre externú formu štúdia. Pre bežnú dennú toto v podmienkach nie je : )
@dada2610 mám pocit, ze toto platí len pre externú formu štúdia. Pre bežnú dennú toto v podmienkach nie je : )
@anonym_deeb84
@siminka444 máte v pláne niekto ísť na osetrovatelstvo z gymnázia ?
Je to reálne zvládnuteľné. Poznám mnoho zdravotných sestier, ktoré študovali úplne inú strednú školu, ako zdravotnícku. A patrím k nim aj ja.😊 Držím palce.👍
@suge chcem sa opýtať kam ste chodili na SŠ a VŠ? Ďakujem za odpoveď 😊
áno, aj ja som po gymnáziu vyštudovala ošetrovateľstvo
áno, aj ja som po gymnáziu vyštudovala ošetrovateľstvo
@mirka113 a kde ste študovali ak sa môžem opýtať ?😊
@mirka113 a kde ste študovali ak sa môžem opýtať ?😊
@siminka444 v Prešove
@siminka444 v dennej forme áno
Mam 2 kamosky co isli z gymka, 1 do nitry a 2. do brna, obe uz uspesne skoncili bc.. ja zacinam teraz na vs, ale urobila som si pred tym pomaturitne na strednej. Tiez mam gymko
Mám študijný materiál pre 1 rocnik Ošetrovateľstvo VŠ

@siminka444 podmienky prijatia už školy nedávajú na web?