Je možné získať ďalší bakalársky titul v inom odbore?
Dobrý deň, je možné si urobiť Bc. Titul ak už jedne mám ale z iného odboru ? A chcela by som si Bc. Dorobiť z odboru ktorý mám ako Mgr. Bc. Mám liečebnú pedagogiku a Mgr. Špeciálu pedagogiku, aby som mohla učiť potrebujem aj Bc. Zo špeciálnej pedagogiky. Je možné si Bc. si ešte dorobiť ?
Ďakujem
@jancullik353 Môžeš si urobiť Bc. titulov koľko len chceš. Tento postup, že máš Mgr. zo špecky, ale nemôžeš učiť, lebo nemáš v obore Bc. Neviem teda prečo umožňujú nadviazať z iného odboru keď ti je potom ten Mgr. nepoužiteľný. Bude to vyzerať zvláštne, ale nepočula som o tom, že by malo prekážať kedy bol aký titul urobený. Radšej by som sa o tom ale informovala na konkrétnej univerzite.
Mozes mat viacer Bc titulov ja osobne poznam 2 takych ludi
Isteze za peniaze.
nerozumime ked mas mgr zo specialnej pedagogiky, preco by si mala dorabat bc k tomu... z toho isteho. proste mas mgr titul..
Len si potom nepíš pred meno Bc. et Bc. 🙂
@simca06022011 tiez tomu nerozumiem (a nechce sa mi tomu verit)... Bc je nizsi titul "z toho isteho" ... Ten Mgr. predpoklada asi, ze clovek ma znalosti Bc+navyse... Ako ak ma niekto Phd v nejakom obore, asi tomu muselo predchadzat splnit nizsie akademicke tituly (preto sa to nerobi hned po maturite, ale ako 3. stupen vysokoskolskeho vzdelania)...
Mgr je vyšší stupeň, Bc z toho istého už nepotrebuješ.
@jancullik353 vs studium mozes robit tolko, kolko zvladnes studovat a platit. Druha vec je, ze ked mas uz Mgr z daneho odboru, tak bc. nepotrebujes a kto ti tvrdi opak, tak je blbec alebo ma blbu vyhovorku a uz niekoho ineho na danu pracu. A ked mas 2 VS nechapem tiez, ze sa vobec nad niecim takym zamyslas a pytas...🤔🤔🤔🤔
Čo???? To som ešte nepočula. 🤔
@jancullik353 nie som si istý či tomu chápem správne, máš titul Mgr. v určitom obore a v tom istom obore chceš mať aj titul Bc.? A ak takto to skutočne má byť, máš prehľad v hierarchii titulov?
@simca06022011 presne. Mgr. je predsa vyšší titul ako Bc., automaticky Bc. zahŕňa.
@dharmasanata pokým niekto s titulom Bc., Mgr. či hocičo iné, nedokáže správne zoštylizovať vety, ja nemám dôvod lúštiť žiadne texty a analyzovať ako to autor vlastne myslel.
@jancullik353 nejdem reagovat na prispevky inych, ktori evidentne nevedia rozdiel medzi specialnou pedagogikou a soecialnou pedagogikou ;)
specku studujem, takze rozdiel viem ;)
ak mas neucitelsku specku mgr, skus sa spytat ci by nebolo mozne si dorobit nejake predmety iba z bc a rovno sa prihlasit na mgr --- u nas tak studuju trebars socialni pedagogovia, bc maju z toho a mgr studium maju neucitelsku specku.... a par predmetov k tomu navyse oproti tym, co maju neucitelsku specku bc... kontaktuj studijne, povedia ti ;)

nie som si istá, ale ľudia mávajú aj viacero vysokých škôl tak ja si myslím, žeby to nemal byť problém