Kam študovať po strednej zdravotníckej škole?
Ahojte, som chlapec, tento rok maturujem a neviem co ďalej. Určite nie medicínu, na to nemám známky, ledva to dávam na trojky aj to sa musím extrémne učiť. Ktorý zdravotnivky odbor by bol zaujivavy a dalo by sa dobre platovo zamestnať po ukončení vš? Ďakujem.
@sisska96 nemáš ani tušenie o tej práci. Ty len voľno vidíš a výhody. 🤦🤦🤦 Veď chod ,urob si vzdelanie a nech sa páči.
@barbie2023 ja som vedela vyštudovať VŠ 😉
@barbie2023 ja som vedela vyštudovať VŠ 😉
@sisska96 keď budeš mať vážny zdravotný problém tak to povedz tej čo ťa bude ošetrovať. Povedz jej to čo si písala v bezpečnom prostredí internetu. Napriek tomu, tá ten zdravotník ošetrí lebo keď je človek chorý je úplne jednu akú má školu alebo majetok , všetci máme len jedno zdravie a keď sme chorí tak hľadáme všetko možné ,aby sme si pomohli. A okrem toho zdravotné sestry majú väčšinou tiež vs. Lebo musia
tak asi nič. Vš nie je taká ľahká. Radšej sa zamestnaj
@sisska96 ja mám pocit že väčšina z generácie Z nepracujú, ale študujú lebo sa chcú vyhýbať práci dokým to bude možné a chcú nech za nich pracujú staršie generácie. Je to lenivá generácia.
@sisska96 ja mám pocit že väčšina z generácie Z nepracujú, ale študujú lebo sa chcú vyhýbať práci dokým to bude možné a chcú nech za nich pracujú staršie generácie. Je to lenivá generácia.
@anonym_101949 Ja by som išla radšej do roboty ako ešteraz na VŠ. Premňa škola bola oveľa náročnejšia ako už pracovať

@barbie2023 no a potom majú voľno. Chodia na smeny, nie každí deň