Kde ste študovali a uplatnili svoj odbor?
kam ste chodili na vysoku a pracujete vo svojom odbore?
Vyštudoval som moje hobby a ťažký obor VŠ. Popri jednej škole som chodil na prednášky aj na iné VŠ, aby bolo moje vzdelanie komplexné. Napriek tomu som sa nikdy vyštudovanému oboru nevenoval, pretože som nechcel skončiť ako teoretický vedec zašitý v podzemnom laboratóriu. Namiesto toho som začal zarábať reálne peniaze a žijem svoj život na reálnom slniečku. 😉
A Ty? 🤔😊
@fineta No ja sa rozhodujem na aky odbor ist, tak preto sa pýtam 😅
Musíš mať nejaké osobné preferencie. 😊 Keď Ti napíšem, že som vyštudovala EU BA a nemáš k tomu vzťah, tak načo ti bude táto info? 😅
@fineta ano ved to je jasné, len ma to teraz tak zaujíma že pri akých odboroch ľudia aj reálne potom s nimi pracujú
@barb0renka Závidím, pretože sa teraz venujem histórii a drobnej plastike 😉
Neštudovala som na vysokej škole.A nejako mi doteraz nechýbala
studovala som IT aj v IT pracujem
Vystudovala som LF UK a pracujem ako lekarka.
Študovala som na UKF v Nitre (história - etnológia) a pracujem v odbore. 🙂
Na Trenciansku...tiež by som pozabijala rodičov za to. A pracujem v úplne inom odbore
Vyštudovala som inovácie a podnikám v inom odvetví.
Študovala som právo a v tom odbore aj pracujem.
vyštudovala som to čo som vždy chcela vyštudovať ale nikdy som nechcela ísť reálne do praxe 🙈 robím čiastočne aj to čo som vyštudovala lebo sú z toho pekné peniaze 😂
MFF UK. Zároveň do statnicou som sa zaprisahala, že sa tomu v živote venovať nebudem. Pracujem v inom odbore, ale napriek všetkej snahe sa nepriamo stykam aj s pôvodne vyštudovaným.
Matfyz UK, odbor matematika, robim to odvtedy dodnes.

Chodila som na Vysokú školu fiktívnu, ktorá sa nachádza vo fiktívnom meste Madripoor. Čo robím, povedať nemôžem. No som tak úspešná, že si absolútne v pohode žijem v najbohatšej štvrti - Hightown. 😎