icon

Kde ste študovali a uplatnili svoj odbor?

13. apr 2024

kam ste chodili na vysoku a pracujete vo svojom odbore?

yelena159
13. apr 2024

Chodila som na Vysokú školu fiktívnu, ktorá sa nachádza vo fiktívnom meste Madripoor. Čo robím, povedať nemôžem. No som tak úspešná, že si absolútne v pohode žijem v najbohatšej štvrti - Hightown. 😎

fido69
13. apr 2024

Vyštudoval som moje hobby a ťažký obor VŠ. Popri jednej škole som chodil na prednášky aj na iné VŠ, aby bolo moje vzdelanie komplexné. Napriek tomu som sa nikdy vyštudovanému oboru nevenoval, pretože som nechcel skončiť ako teoretický vedec zašitý v podzemnom laboratóriu. Namiesto toho som začal zarábať reálne peniaze a žijem svoj život na reálnom slniečku. 😉

fineta
13. apr 2024

A Ty? 🤔😊

autor
13. apr 2024

@fineta No ja sa rozhodujem na aky odbor ist, tak preto sa pýtam 😅

sheila121
Odpoveď bola odstránená
fineta
13. apr 2024

Musíš mať nejaké osobné preferencie. 😊 Keď Ti napíšem, že som vyštudovala EU BA a nemáš k tomu vzťah, tak načo ti bude táto info? 😅

autor
13. apr 2024

@fineta ano ved to je jasné, len ma to teraz tak zaujíma že pri akých odboroch ľudia aj reálne potom s nimi pracujú

barb0renka
Autor odpoveď zmazal
fido69
13. apr 2024

@barb0renka Závidím, pretože sa teraz venujem histórii a drobnej plastike 😉

doriiis
13. apr 2024

Neštudovala som na vysokej škole.A nejako mi doteraz nechýbala

mabenn
13. apr 2024

studovala som IT aj v IT pracujem

tahomi
13. apr 2024

Vystudovala som LF UK a pracujem ako lekarka.

ivanaks
13. apr 2024

Študovala som na UKF v Nitre (história - etnológia) a pracujem v odbore. 🙂

petronellla87
13. apr 2024

Na Trenciansku...tiež by som pozabijala rodičov za to. A pracujem v úplne inom odbore

laurita285
13. apr 2024

Vyštudovala som inovácie a podnikám v inom odvetví.

lucylaw
13. apr 2024

Študovala som právo a v tom odbore aj pracujem.

zuzanka.zuzu
13. apr 2024

vyštudovala som to čo som vždy chcela vyštudovať ale nikdy som nechcela ísť reálne do praxe 🙈 robím čiastočne aj to čo som vyštudovala lebo sú z toho pekné peniaze 😂

vroni
13. apr 2024

MFF UK. Zároveň do statnicou som sa zaprisahala, že sa tomu v živote venovať nebudem. Pracujem v inom odbore, ale napriek všetkej snahe sa nepriamo stykam aj s pôvodne vyštudovaným.

marianarem
13. apr 2024

Matfyz UK, odbor matematika, robim to odvtedy dodnes.