icon

Kde študovať ošetrovateľstvo? Odporúčania a skúsenosti.

12. feb 2024

Ahojte, denne štúdium ošetrovateľstva kde študovať odporúčte mi kde študovať kde ste boli spokojní.
Ďakujem.

anavixy
12. feb 2024

V Brne 🙃

malaruza
3. feb 2025

@anavixy Ahoj ...len taká otázka...studuju ošetrovatelstvo aj chlapci? a ak áno majú aj nejaké uplatnenie? Vopred ďakujem za info.

anavixy
3. feb 2025

@malaruza ahoj, ano studuju, aj s nami chodil, sice az jeden, ale chodil a mal aj strednu zdravotnicku. Kolegyna chodi externe na bc studium teraz na SK a maju viacerych muzov v rocniku. Uplatnenie urcite maju rovnake ako zeny sestry, aj u nas v nemocnici pracuju muzi sestry, vacsinou na tych fyzicky narocnejsich a “akcnejsich” pracoviskach - aro, trauma..

malaruza
3. feb 2025

@anavixy ďakujem za info. ešte otázka..viem , že predbieham, ale keď napriklad študujem Bc. v Nitre..tak pokračovanie na Mgr možem hocikde?..Ba TT. A ešte je... to moc náročné študium? Alebo viete mi doporičiť na čo sa zamerať na prijimačky alebo nejakú odbornú literarúru?
A kolegyňa kde prosím študuje...pýtam sa preto, lebo by som chcela vedieť kde je lepšie študovať..ano viem každý ma to študium iný názor.....čo sa týka vybavenosti školy, prístup a podobne.