icon

Kde študovať zdravú výživu na vysokej škole?

petra438
4. dec 2023
monkka21
4. dec 2023

Spu Nitra

bloger
4. dec 2023

Nitra áno Slovenská poľnohospodárska univerzita

renka30
4. dec 2023

Brno, lekárska fakulta Masarykovej univerzity - nutričný terapeut

petra438
autor
4. dec 2023

@renka30
Aj máte s ňou skúsenosť alebo poznáte osobu čo to ŠTuduje/vala

petra438
autor
4. dec 2023

@monkka21
Ale to som počula že SPU nr to je stále o zvieratách a družstve. Máte s touto školou osobnú skúsenosť. Ďakujem pekne

zuzuliennka1
4. dec 2023

@petra438 pozri na instagrame “zapiskynutriholicky” (Judita Tkacova), ona tento odbor vystudovala v Brne na LF

melanta
4. dec 2023

@petra438 SPU v Nitre už roky nie je o zvieratách a družstve. Už je to veľmi dlho, čo sa univerzita prispôsobila tomu, čo trh chce. Je tam viac odborov, ktoré s tým čo píšeš nemajú nič spoločné.

misulka22
4. dec 2023

Moj kamos studoval na spu vyzivu ludi a nie,so zvieratami nemal nic to som mala ja ako student vyzivy zvierat 🙂

monkka21
4. dec 2023

@petra438 odbor sa volá výživa ľudí tak neviem či je to len o zvieratách

renka30
4. dec 2023

@petra438 Nie, nemám. Ale dcéra študuje na strednej zdravotníckej asistenta výživy a spomínala nám triedna, že tu sa dá pokračovať ak by mal niekto chuť ísť ďalej

matin_ka
29. mar 2024

@petra438 ak to je ešte aktuálne tak som externá študentka na SPU výživa a môžem potvrdiť že to nieje o zvieratách. Máme predmety ako potravinové alergie, výživa ľudí, genetika, psych výživy, rastlina vyroba vo výžive, genetika miktoorganizmov, somatologia, mikrobiologia, biologia a kopu iných.. 😊

sandra105
21. jún 2024

@matin_ka ahoj Martina, práve váham s podaním prihlášky práve na extrene štúdium výživa ľudia, je šanca že by som sa s tebou mohla spojiť nejako a popýtať sa na pár veci ohľadom toho ako vnímaš štúdium atď. ? 🙏🏼 Budem veľmi vďačná

zubras
15. dec 2024

@sandra105 Ahoj, spojila si sa s niekym kto študuje externe výživu? Dala si si prihlášku?

sovva
17. feb 2025

@matin_ka zdravím Martinka. Študujete v Nitre výživu ľudí? Môžem prosím vedieť je to náročné, aké predmety máte a tak podobne... ďakujem krásne

matin_ka
17. feb 2025

@sovva ahoj. Ano študujem uz 3. Ročník. Predmety sú od morfologie človeka, zvierat po somatologiu, endokrinologiu až po učenie sa plemien dobytka.
Štúdium je dosť náročné na čas. Prednášky su online piatok, sobota a plus raz za semester týždeň v nitre od rána 7,00 do večera do 19.00hod.. neviem co viac pýtaj sa

sovva
17. feb 2025

@matin_ka fuu zaujímavé predmety, a ešte aj zvieratá? Myslela som že je to ,,iba,, o ľuďoch.

matin_ka
18. feb 2025

@sovva veľa su zvieratá a aj také ze zloženie zrná pšenice, jačmeňa, cukrová repa a kopa iného.

kikuta
15. máj 2025

@petra438 prosím ako si sa rozhodla študuješ?? Alebo nie??

kikuta
15. máj 2025
@sandra105

@matin_ka ahoj Martina, práve váham s podaním prihlášky práve na extrene štúdium výživa ľudia, je šanca že by som sa s tebou mohla spojiť nejako a popýtať sa na pár veci ohľadom toho ako vnímaš štúdium atď. ? 🙏🏼 Budem veľmi vďačná

@sandra105 ako si dopadla podala si si prihlášku? Ďakujem

lucianak
15. máj 2025

Su aj rozne kurzy na nutricnych terapeutov a ohladne zdravej vyzivy. Ak by sa ti ovsem nechcelo studovat minimalne 3 roky.

petra438
autor
15. máj 2025
@kikuta

@petra438 prosím ako si sa rozhodla študuješ?? Alebo nie??

@kikuta nie

biba33
27. aug 2025
@matin_ka

@sovva ahoj. Ano študujem uz 3. Ročník. Predmety sú od morfologie človeka, zvierat po somatologiu, endokrinologiu až po učenie sa plemien dobytka.
Štúdium je dosť náročné na čas. Prednášky su online piatok, sobota a plus raz za semester týždeň v nitre od rána 7,00 do večera do 19.00hod.. neviem co viac pýtaj sa

@matin_ka ahoj ja teraz nastupujem na externé štúdium výživa ľudí a bolo mi povedané zo študijného oddelenia, že prednášky budú cca 2 krát do mesiaca piatok sobota. To bude online? alebo sa bude treba dostaviť do Nitry? pretože tak nejak som pochopila, ze budem musieť cestovať do Nitry. Ak by so mala ešte nejaké otázky mohla by som sa ti ozvať? 🙂

matin_ka
27. aug 2025
@biba33

@matin_ka ahoj ja teraz nastupujem na externé štúdium výživa ľudí a bolo mi povedané zo študijného oddelenia, že prednášky budú cca 2 krát do mesiaca piatok sobota. To bude online? alebo sa bude treba dostaviť do Nitry? pretože tak nejak som pochopila, ze budem musieť cestovať do Nitry. Ak by so mala ešte nejaké otázky mohla by som sa ti ozvať? 🙂

@biba33 online zrušili. Už sa bude chodiť prezenčné ba prednášky ktoré sú povinné.

biba33
28. aug 2025

ou tak to je veru škoda, bude to veľmi zaujímavé to cestovanie keďže som z východu, ďakujem za odpoveď 🙂 uuplne nahodou nemas nejaky typ na v pohode a lacné ubytovanie v Nitre?

matin_ka
28. aug 2025
@biba33

ou tak to je veru škoda, bude to veľmi zaujímavé to cestovanie keďže som z východu, ďakujem za odpoveď 🙂 uuplne nahodou nemas nejaky typ na v pohode a lacné ubytovanie v Nitre?

@biba33 no to bude. Ja som tiež z východu. Ubytko stále riešim cez booking a to niesu malé náklady.