Keď chýba chémia
Ahojte, mám 20 rokov a ešte nikdy som nemala vzťah. Jasné, bolo viacero pokusov ale stále v každom jednom nádejnom vztahu bolo niečo čo vadilo niečo zasadne a tak sme do toho nešli. Viem asi je to divne ale už túžim po niekom koho môžem ľúbiť.
Pred pár tyzdnami som ale na pokeci našla jedného chlapca, veľmi mily, píšeme si kilometrove správy, fakt mi vo všetkom vyhovoval, úplne inteligentny aj pekný, maka, je rozumný a je s ním aj sranda proste úplne ideál.. videli sme sa minuly týždeň.. ked sme boli 1x v meste a bolo to super, ked ma vzal domov tak som bola celá rozziarena a potom sme sa znovu videli v stredu ale citila som že niečo nie je v poriadku. Nejako som aa snažila nenápadne to zistiť nahovarala som si že len bol unavený.
Ale včera sme si písali tak trošku o tom ako to berieme a napísal mi že je velmi moc smutny z toho a ho to mrzí ale ze spĺňam uplne vsetky jeho poziadavky na vztah ale len že nejak necitil chémiu.. že ho to velmi moc trápi ale ze mi to musel povedat.. trapi to aj mňa a tak nad tým premýšľam ze plno vzťahov vzniklo z dlhorocnych kamaratstiev a tam takisto nebola hneď chémia..ale písal mi že sa nepozname este uplne dobre ze neprešlo nejak veľa času odkedy sa poznáme. rozhodli sme sa, že si budeme i naďalej písať a uvidíme.. a tak moja otázka na vás.. viem ze to asi neviem ovplyvniť ale neviete ako tú chémiu nejak vhodit do vztahu? Alebo nestalo sa vám dačo podobne a ako to dopadlo? Je podľa vas nejaká šanca?
Pisal mi že ho to velmi mrzí lebo take dievča akp som ja tak hladal dlho a ja takisto takže to nechceme asi nechať tak :( ďakujem velmi pekne za vaše odpovede 🙂
@skvrnka14
no vies co po tych neskutocne naivnych bludoch co pises, ti toho trtka aj zelam. lebo si zasluzite jeden druheho.
ty si si nasla kanca *necudovala by som sa keby bol odpudzujuci,lebo zvycajne ti maju najvyssie naroky na zenske*, a on si nasiel hlupu husicku, ktoru moze vodit za nos a ta este aj bude chudnut pre neho :D
len si ho pekne zober a odstahujte sa niekde do tramtarie. takto bude o jedneho trtka menej na trhu
zacni tlacit na pilu..najprv schudni, potom si daj vyrovnat nos, potom predlz vlasy, potom si daj umele kozy aspon 4 ky, potom sa opal do oranzova, potom si daj plastove nechty, zaves mu na krk decko, vyzehli oper a uvar kazdy den a potom skoc do postele samozrejeme s usmevom na tvari.
o par rokov, nam prid zalozit temu, ako ta tvoj uzasny manzel pre ktoreho si tolko obetovala a obskakovala podvadza uz par rokov s nejakou x kilovou Janickou Hraskovou, s nulkami prsiami a ovisajucim tukom.
potom mozno pochopis, preco sa neoplati tlacit na chlapa ktory ti uplne otvorene povedal ZE TA NECHCE
@skvrnka14 vieš čo, ak sa mu nepáčiš taká aká si, kašli na neho a buď hlavne sama sebou. Žena nebude šťastnejšia, ak schudne, ak si dá predĺžiť vlasy, ak si prifúkne prsia kompresorom....žena je šťastná, ak je sama sebou a ak sa to nejakému chlapovi nepáči, tak on jej rozhodne nestojí za to, aby sa kvôli nemu trápila.
dobre baby ďakujem vám veľmi pekne ešte raz za všetky odpovede 🙂 mali ste pravdu .. nedá sa nič nasilu tak aj ja končím s ním.. i keĎ som namotaná, bude to kus ťažšie ale tak hádam raz stretnem niekoho komu budem vyhovovať taká aká som 🙂 samozrejme stále na sebe makam.. pekný zvyšok leta prajem 🙂
@skvrnka14 kašli na neho, keby ťa mal rád, toto ti nepovie. Koľko báb ,,pri sebe,, má chalanov. A to preto lebo ich ľúbia. Ak mu toto vadí, časom by si našiel aj niečo iné aj inú. Nestojí ti za to. Keď príde ten pravý, nebude mu to vadiť.

@libawet nie, nespali sme spolu.. boli sme v meste a zobral ma autom domov a potom mi priznal ze aj bol rad ze som ho nevolala domov ze mam hodnoty 🙂
@esther03 no mam 170cm a cca 79-80kg no je to dost ale nevyzeram na to realne mi clovek tipne o 5-10menej