icon

Kedy prebieha výučba na DTI externom štúdiu?

antisociaal
25. jún 2024

Dobrý deň, je tu niekto kto študuje tento rok DTI externe bc. učitelstvo ekonom. predmetov alebo manažment? Potrebovala by som vedieť, v ktoré dni prebieha výučba a či sa vyučuje aj online formou. 🙂

bobormako
25. aug 2024

Naplanovane je to vacsinou na Piatok / Sobota ale vyucujuci si to radi menia, sem tam to bolo aj cez tyzden ale drviva vacsina okolo az 17:00, vikendove boli tak od 9:00.
Vsetko online, skola ani neviem kde je 🙂

maria2708
7. jan 2025

@antisociaal na stránke som našla, že sa študuje online,ale tiež by som chcela nejaké info. Len sa mi nikto zatiaľ neozval

maria2708
7. jan 2025

@bobormako A skúšky prebiehali akou formou?bola prax už od prvého ročníka, či? rozmýšľam, že by som si tam tento rok podala prihlášku

slamkasalamka
3. apr 2025

@maria2708 Ahoj, poslala si prihlasku? Ja som pisala na ich email, ale zatial sa mi nikto neozval...

maria2708
3. apr 2025

@slamkasalamka ahoj, ešte som neposielala . Som na vážkach a ty?viem, že ja som tam vtedy volala priamo do školy lebo na E-mail strašne dlho neodpisovali.

slamkasalamka
6. apr 2025

@maria2708 zvazujem co spravit a zistujem, ci by mi dti nadvazovala na moju VS. Len mi nikto neodpisuje.

maria2708
6. apr 2025

@slamkasalamka tu nikto neodpíše. Ja som sa tu snažila už dlhšie niečo zistiť o tej škole a nič...ale však prihlášky sa môžu podať do augusta či do kedy

slamkasalamka
6. apr 2025

@maria2708
Hmm skoda. Tak asi budeme musiet zistit ns vlastnej skusenosti

maria2708
7. apr 2025

@slamkasalamka ja do tej školy budem volať ešte raz,ale až v júni lebo mám pred sebou ešte skúšky nejaké

vinkel
3. aug 2025
@slamkasalamka

@maria2708
Hmm skoda. Tak asi budeme musiet zistit ns vlastnej skusenosti

@maria2708
@slamkasalamka
Dobrý deň, odvolali ste sa do školy? A na aký odbor ste sa hlásili ? Ďakujem 🙂

slamkasalamka
6. aug 2025
@vinkel

@maria2708
@slamkasalamka
Dobrý deň, odvolali ste sa do školy? A na aký odbor ste sa hlásili ? Ďakujem 🙂

@vinkel ja som sa rozhodla nakoniec pre klasicku vysku…

diablikovci
6. aug 2025
@slamkasalamka

@vinkel ja som sa rozhodla nakoniec pre klasicku vysku…

@slamkasalamka super a na akú ?

slamkasalamka
8. aug 2025
@diablikovci

@slamkasalamka super a na akú ?

@diablikovci PEP v Nitre