Kedy prebieha výučba na DTI externom štúdiu?
Dobrý deň, je tu niekto kto študuje tento rok DTI externe bc. učitelstvo ekonom. predmetov alebo manažment? Potrebovala by som vedieť, v ktoré dni prebieha výučba a či sa vyučuje aj online formou. 🙂
@antisociaal na stránke som našla, že sa študuje online,ale tiež by som chcela nejaké info. Len sa mi nikto zatiaľ neozval
@maria2708 Ahoj, poslala si prihlasku? Ja som pisala na ich email, ale zatial sa mi nikto neozval...
@slamkasalamka ahoj, ešte som neposielala . Som na vážkach a ty?viem, že ja som tam vtedy volala priamo do školy lebo na E-mail strašne dlho neodpisovali.
@maria2708 zvazujem co spravit a zistujem, ci by mi dti nadvazovala na moju VS. Len mi nikto neodpisuje.
@slamkasalamka tu nikto neodpíše. Ja som sa tu snažila už dlhšie niečo zistiť o tej škole a nič...ale však prihlášky sa môžu podať do augusta či do kedy
@maria2708
Hmm skoda. Tak asi budeme musiet zistit ns vlastnej skusenosti
@slamkasalamka ja do tej školy budem volať ešte raz,ale až v júni lebo mám pred sebou ešte skúšky nejaké
@maria2708
Hmm skoda. Tak asi budeme musiet zistit ns vlastnej skusenosti
@maria2708
@slamkasalamka
Dobrý deň, odvolali ste sa do školy? A na aký odbor ste sa hlásili ? Ďakujem 🙂
@maria2708
@slamkasalamka
Dobrý deň, odvolali ste sa do školy? A na aký odbor ste sa hlásili ? Ďakujem 🙂
@vinkel ja som sa rozhodla nakoniec pre klasicku vysku…
@vinkel ja som sa rozhodla nakoniec pre klasicku vysku…
@slamkasalamka super a na akú ?

Naplanovane je to vacsinou na Piatok / Sobota ale vyucujuci si to radi menia, sem tam to bolo aj cez tyzden ale drviva vacsina okolo az 17:00, vikendove boli tak od 9:00.
Vsetko online, skola ani neviem kde je 🙂