icon

Kto absolvoval masérsky kurz nedávno?

motogirl699
5. dec 2023

Ahojte, je tu prosím niekto, kto si v poslednej dobe robil masérsky kurz? Ďakujem

erikaa09
5. dec 2023

Konkretne aky ? Je ich veľa

motogirl699
autor
5. dec 2023

@erikaa09 chcela by som zatiaľ iba nejaký základný aby som zistila či mi to vôbec pôjde

erikaa09
5. dec 2023

@motogirl699 ak nevieš či ťa to bude baviť skusila by som školu . Je to lacnejšie ako masérsky kurz. Ale ak máš peniaze skús kurz

motogirl699
autor
5. dec 2023

@erikaa09 škola predpokladám trvá 4 roky, čo je dosť

erikaa09
5. dec 2023

@motogirl699 existuje aj externe štúdium. V škole sa okrem klasickej masáže naučiš aj iné . Na kurze len klasicku. Potom ostatné si treba dorobiť.
Ja osobne si myslim že výhodne je isť do školy. Ak ťa to nebude baviť ukončiš a nemáš čo stratiť. Za kurz ti peniaze nevrátia :( no rozhodnutie je na tebe. Ja mám školu . Na kurzy chodím

motogirl699
autor
5. dec 2023

@erikaa09 mne ide hlavne o to, že už mám 30 rokov, čo už nie je najmenej

erikaa09
5. dec 2023

@motogirl699 kolegyňa si robila externe školu po 40.
To či si zvoliš školu alebo kurz je len na tebe. Do toho ti my nemôžme hovoriť. A ak máš peniaze a nebude ti ich ľúto chod na kurz a uvidiš. Možno ťa to bude baviť a budeš chodit na ďalsie a ďalšie kurzy ( aj tie čo ti mohla dať škola a zadarmo ). A ak sa rozhodneš pre kurz zamna odporúčam vo Vrútkach

vkiki
16. jan 2025

Ahojte babuľky, kde sa dajú robiť také školy prosim vás? Ďakujem za každú odpoveď

erikaa09
20. jan 2025

@vkiki Vrutky, Košice, Bratislava. Stači napisat do google a najde vám to

vkiki
20. jan 2025

@erikaa09 vďaka za info