icon

Kto sa hlási na štúdium matematiky v Banskej Bystrici?

22. aug 2024

Je tu niekto, kto sa hlási od septembra na rozširujúce do Banskej Bystrice na matematiku? Neviete ako prebieha výuka? Ďakujem

sfinks
22. aug 2024

gjgt ?

autor
22. aug 2024

@sfinks Univerzita Mateja Bela.

prochazkovasonia
28. aug 2024

Dobry den prave o tom rozmyslam, ale asi áno. Hladam tiez niekoho kto bude chodit.

autor
28. aug 2024

@prochazkovasonia Super, že sa niekto ozval 👍😉

autor
28. aug 2024

Odkiaľ by ste cestovala? Ja od Kežmarku.

prochazkovasonia
28. aug 2024

Z Lucenca

autor
28. aug 2024

@prochazkovasonia To je z opacnej strany, ale v poriadku. Ja zrejme pojdem, mozeme si napisat alebo byt v kontaktu pred prednaskou ...

prochazkovasonia
28. aug 2024

Samozrejme len mam obavy z narocnosti no uvidime uz mate podanu prihlasku a robia sa aj primacie pohovory mikde som sa nedocitala o tom

prochazkovasonia
28. aug 2024

O Kosiciach ste neuvazovali

autor
28. aug 2024

@prochazkovasonia Ano, ale podla toho, co som tu citala v prispevkoch, sa obavam ...

autor
28. aug 2024

To je treba podat prihlasku, asi nic viac. A az to bude aktualne, poslu info ohladom rozvrhu a platenia. Tiez mam obavy, ze to bude tazke.

majorosovalucia
5. sep 2024

Dobrý deň prajem, ja som práve skončila rozš.studium matematiky v Ostrave. Stalo sa v januari 2024, že k nam preslo 16 studentov z BB. 5 koncilo teraz so mnou, a zvysok 11 su v 1.rocniku, neviem presne čo sa stalo,ale vraj niečo vážne.
štúdium v ČR plne akceptuju na SR, nakolko maju štáty podpísanú dohodu.

majorosovalucia
5. sep 2024

V Ostrave prebieha studium pocas semestra 3krat, piatky poobede, stúdium je 2ročné. Reakreditovali študium, povyhadzovali nezmyselne veci. Za mna super studium. Rozsir.robia vyse 20rokov.

kaktusik007
5. sep 2024

@majorosovalucia dakujem za tip. Ja teda este musim s rozsirujucim nejaky ten rok pockat, ale aspon viem ze potom sa mam okrem BB, NR, BA zamerat aj na Ostravu, to by ma doteraz ani nenapadlo.

majorosovalucia
5. sep 2024

@kaktusik007 nemate zaco

prochazkovasonia
6. sep 2024

Chcem sa opytat na rozširujuce vzdelanie Matematika v BB ako casto a ktory den boli prednasky ak ste tam studovali

majercakovasilvia
20. okt 2024

Ahoj , prosím Ťa nastúpila si na štúdium? Chcela by som sa opýtať viac ... tiež som od Kežmarku

sagi18
13. jan 2025

@majorosovalucia dobrý deň, písala som Vám súkromnú správu ohľadom rozširujúceho štúdia matematiky v Ostrave, ďakujem

autor
Autor odpoveď zmazal
majorosovalucia
13. jan 2025

@sagi18 napisem vam v priebehu dna.dakujem

kaktusik007
13. jan 2025

@majorosovalucia ved napis sem, tiez som zvedava ;)

majorosovalucia
13. jan 2025

@kaktusik007 dobry den prajem,pisala som vyssie.Studium v Ostrave je hlavne pristuoom lepsi.2roky studia.Uznavaju papier bez problemov o ukonceni,nerobi sa ziadna skuska navyse po ukonceni ani nic podobne.V pripade zaujmu o studium sa obratte na dekanku p.Vaclavikovu,je to Slovenka zijuca tam a predtym bola veducou kat.mat.Ked som studovala,minuly rok januar prestupilo k nam 16ludi z BB,5 do 2.rocnika,uznali im vela skusok,nieco dorabali.Koncili sme spolu.

majorosovalucia
13. jan 2025

@kaktusik007 za semester su 2skusky,len v LS 2.rocnika su 2skusky.Potom zaverecna skuska,zav.praca.Pocas semestra su 3stretnutia,nie su povinne.
Skusky su prezencne,niektori vyzaduju aj teoriu,niektori len priklady.

kaktusik007
13. jan 2025

@majorosovalucia dakujem!

majorosovalucia
13. jan 2025

@kaktusik007 opravujem za semester 3skusky.V letnom sem.2rocnika 2skusky.

kaktusik007
13. jan 2025

@majorosovalucia teraz to pozeram podrobnejsie --- v cechach maju rozdelene ucitelstvo pre zakladne skoly a pre stredne? lebo u nas je to vsetko spolu.... Ty ucis na Slovensku?

majorosovalucia
13. jan 2025

@kaktusik007 ucim na SK,my musime ist na 2rocne studium.U nas to nie je zavedene ako v CR.
Moznost studia rocneho len pre ZS.Atd.

luciakardosova
28. aug 2025
@majorosovalucia

Dobrý deň prajem, ja som práve skončila rozš.studium matematiky v Ostrave. Stalo sa v januari 2024, že k nam preslo 16 studentov z BB. 5 koncilo teraz so mnou, a zvysok 11 su v 1.rocniku, neviem presne čo sa stalo,ale vraj niečo vážne.
štúdium v ČR plne akceptuju na SR, nakolko maju štáty podpísanú dohodu.

@majorosovalucia do 1.rocnika nás prešlo 16. Do 2.rocnika 5.

mandy625
14. nov 2025
@luciakardosova

@majorosovalucia do 1.rocnika nás prešlo 16. Do 2.rocnika 5.

@luciakardosova zdravím, môžem sa opýtať na dôvod takéto veľkého odlivu? pýtam sa z dôvodu, či mám zmysel skúšať to v BB alebo vôbec. Ďakujem.