icon

Kto študuje ošetrovateľstvo na sv. Alžbete?

mariapetra
4. feb 2024

Ahojte,chcem sa len opýtať nechodí/la z vás niektorá na sv.Alzbetu odbor ošetrovateľstvo? Rozmýšľam nad štúdiom zdravotnej sestry. Ako to prebieha ,je to veľmi náročné ?Tak sa neviem rozhodnúť.Prípadne kto sa chystá ústam študovať,možno boli by sme dve🙂

Strana
z2
zuzkakele
25. jan 2025

@tatianab24 ajoj aj ka da pridam ,chcem nastupit od septembra a zaujimalo by ma ako to je priblizne dakujem

frederika2011
26. jan 2025

@alena473 ahoj mozem sa spytat prijimacie konania sa tam Robia scoho

lindaangyal
8. feb 2025

@janka95 ahoj Janka! Aka je prosim ta tá denna kombinovana? Mohla by som ti napisat sukromne? Dakujem

sofinka18
13. feb 2025

@janka95 ahoj , prosím mám otázku ohľadom rozvrhu denného štúdia. Chodíš do Ba na denné štúdium ? Nakoľko by som musela iba na denné , chcela by som to skĺbiť nejak aj s prácou, tak ako ti vychádza rozvrh, alebo vychádzal v prvom ročníku.. dakujem

sofinka18
13. feb 2025

@alena473 ahoj , prosím mám otázku ohľadom rozvrhu denného štúdia. Chodíš do Ba na denné štúdium ? Nakoľko by som musela iba na denné , chcela by som to skĺbiť nejak aj s prácou, tak ako ti vychádza rozvrh, alebo vychádzal v prvom ročníku.. dakujem

janka95
13. feb 2025

@sofinka18 ahoj ja už mám po škole. Chodila som do Prešova na dennú kombinovanú ... 🙂

sofinka18
14. feb 2025

@janka95 mala si strednú zdravotnícku?

aduska119
23. mar 2025

@alena473 dobrý večer, písala som Vám správu.

aduska119
23. mar 2025

@sofinka18 prosím Vás ak máte na toto odpoveď, budem Vám vďačná ak sa so mnou o to podelíte. Riešim presne to isté

sofinka18
16. máj 2025
@aduska119

@sofinka18 prosím Vás ak máte na toto odpoveď, budem Vám vďačná ak sa so mnou o to podelíte. Riešim presne to isté

@aduska119 zdravím, prosím akú otázku máte?

sonfig
23. máj 2025
@janka95

@sofinka18 ahoj ja už mám po škole. Chodila som do Prešova na dennú kombinovanú ... 🙂

@janka95 Dobry den, mozem Vas kotaktovat sukromne ohladom kombinovaneho studia v Po?

nikola2511
29. sep 2025
@sonfig

@janka95 Dobry den, mozem Vas kotaktovat sukromne ohladom kombinovaneho studia v Po?

@sonfig
Dobrý večer. Môžem poprosiť viac informácií ohľadom dennej kombinovanej? Ďakujem 😊

Strana
z2