Kto z vás študoval na vysokej škole to, čo naozaj chcel?
Co to bolo?
Ja, splnila som si detský sen. Čínštinu.
Ja
Ja som studovala presne to, co som vzdy chcela a aj ma to zivi. Studovala som matematiku😉
Aj ja. Mat-fyz
Ošetrovateľstvo (v podstate detsky sen) 💁🏻♀️ A predtym par rokov psychologie, sice som to chcela celu strednu skolu, ale nenasla som sa v tom… na druhy pokus to vyslo dokonale 🤪
Ja, stavebnu, a aj ma zivi co som vystudovala
Aj ja stavebnú fakultu, geodéziu a kartografiu.
EU... od začiatku ako som začala pracovať, tak som hovorila, že super som si vybrala... čísla sú moje... mala som aj strednú OA... mamina ma k tomu naviedla... tiež presne to isté študovala (niektoré profky sme mali rovnaké 🙂 )
Ja, chémia.. ale teda nebol to detský sen, cestu ku nej som si našla počas strednej školy a som spokojná.. Detský sen, učiť, si plním tiež 😊
Ja od strednej skoly cez VS a specializacie idem jednym smerom a to zdravotnictvo 🙂
Andragogika a teraz cakam ako sa dohodneme s firmou, kde by som mala praxovat. Uz pocas vysky som brigadovala vo vzdelavacke a neskutocne ma to bavilo.
Ja ekonomicku - bankovnictvo ...a 20 rokov som robila v banke, az doteraz 🙂
Ošetrovateľstvo
Ja sa pridavam do klubu matematiciek 🙂 Od 12 rokov som to chcela studovat a aj sa tym zivim.
Ja. Nešla by som študovať to, čo by ma nebavilo
Ja...ucitelstvo dejepis-geografia...dnes to uz uvazkovo hrozna kombinacia a ucit mi nakoniec neslo, takze nic z toho, ale stale ma dejiny zaujimaju a na exkurziach sme presli vela miest na SR 😁
Ja.bc mam specialne chovatelstvo a ing vyziva zvierat a krmivarstvo.akurat lutujem,ze som neskusila veterinu
Ja som studovala najprv ucitelstvo, kombinaciu dvoch predmetov. Bavilo ma to, ale uvedomila som si pocas studia, ze tymto smerom sa asi nechcem uberat v zivote. Nezaplatene a zrat si nervy s detmi...
Tak som po prvom rocniku nastupila na zurnalistiku. Toto bol moj vysnivany odbor odmalicka. Vzdy som chcela byt novinarkou. Pocas skoly a praxe som zazila vela zaujimavych veci, stretla mnoho znamych ludi. A potom ma zivot zavial do zahrancia, ze ved len na chvilu.. a laska ma prinutila zostat mimo hranic dlhodobo, takze moja statnica zo slovenciny mi je nanic. Pracujem v inej oblasti, uz by som sa ani nechcela venovat zurnalistike.. sem-tam nieco napisem, robim nejake korektury a pod, ale to len vo volnom case, nezivi ma to.
Vysoka skola nie je povinna a myslim, ze VS si clovek vybera dokladnejsie, nez strednu. Pokial nejde o odbor, na ktory je problem sa dostat (napr. lekarstvo, pravo, medzinarodne vztahy a pod), tak vacsina ludi studuje na VS to, co chce.
Ja, lesníctvo.
Pravo a milujem to, rozhodla som sa niekedy v 7-mej triede ZŠ a robila vsetko pre to a podarilo sa...
Manažment a ekonomika a teraz sa chystám na kynologiu
Ja som vystudovala lekarsku fakultu, nikde inde som ani nezvazovala studium.
Ja aom studovala jazyky v kombinacii s ekonomikou 🙂 vzdy som chcela nieco take a aj v tej oblasti pracujem - audit pre zahranicnu banku 🙂
Učiteľstvo pre 1. stupeň ZŠ. Pre mňa je to práca snov.
Ja, inovácie. Venujem sa tomu a je to môj život.
Ja,farmaciu. Momentalne ale prerusene studium, kedze prisli deti.
@laurita285 to sa kde študuje? STU?
Ošetrovateľstvo, robím na psychiatrii, noo mojim snom je RzP alebo urgent. Uvidíme kde ma život zaveje. No kebyže mám nadanie na jazyky /čo nemám /letuškou by som bola. Spoznávať svet, to by sa mi páčilo.

Studovala som na stavebnej fakulte,vzdy som chcela ist studovat tuto skolu. Uz strednu som mala stavebnu. Som technicky typ a neviem si predstavit robit nieco ine.