icon

Kto z vás študoval na vysokej škole to, čo naozaj chcel?

21. okt 2022

Co to bolo?

Strana
z2
marca12
21. okt 2022

Studovala som na stavebnej fakulte,vzdy som chcela ist studovat tuto skolu. Uz strednu som mala stavebnu. Som technicky typ a neviem si predstavit robit nieco ine.

zitaje
21. okt 2022

Ja, splnila som si detský sen. Čínštinu.

benit
21. okt 2022

Ja

dskjhfdlkdjhl
21. okt 2022

Ja som studovala presne to, co som vzdy chcela a aj ma to zivi. Studovala som matematiku😉

zltamyska
21. okt 2022

Aj ja. Mat-fyz

anavixy
21. okt 2022

Ošetrovateľstvo (v podstate detsky sen) 💁🏻‍♀️ A predtym par rokov psychologie, sice som to chcela celu strednu skolu, ale nenasla som sa v tom… na druhy pokus to vyslo dokonale 🤪

matenka
21. okt 2022

Ja, stavebnu, a aj ma zivi co som vystudovala

h2
21. okt 2022

Aj ja stavebnú fakultu, geodéziu a kartografiu.

risolino
21. okt 2022

EU... od začiatku ako som začala pracovať, tak som hovorila, že super som si vybrala... čísla sú moje... mala som aj strednú OA... mamina ma k tomu naviedla... tiež presne to isté študovala (niektoré profky sme mali rovnaké 🙂 )

lindous
21. okt 2022

Ja, chémia.. ale teda nebol to detský sen, cestu ku nej som si našla počas strednej školy a som spokojná.. Detský sen, učiť, si plním tiež 😊

miamaria
21. okt 2022

Ja od strednej skoly cez VS a specializacie idem jednym smerom a to zdravotnictvo 🙂

guiseppinka
21. okt 2022

Andragogika a teraz cakam ako sa dohodneme s firmou, kde by som mala praxovat. Uz pocas vysky som brigadovala vo vzdelavacke a neskutocne ma to bavilo.

anjelok
21. okt 2022

Ja ekonomicku - bankovnictvo ...a 20 rokov som robila v banke, az doteraz 🙂

h2o2
Autor odpoveď zmazal
h2o2
21. okt 2022

Ošetrovateľstvo

marianarem
21. okt 2022

Ja sa pridavam do klubu matematiciek 🙂 Od 12 rokov som to chcela studovat a aj sa tym zivim.

alexas56
21. okt 2022

Ja. Nešla by som študovať to, čo by ma nebavilo

euka210
21. okt 2022

Ja...ucitelstvo dejepis-geografia...dnes to uz uvazkovo hrozna kombinacia a ucit mi nakoniec neslo, takze nic z toho, ale stale ma dejiny zaujimaju a na exkurziach sme presli vela miest na SR 😁

misulka22
21. okt 2022

Ja.bc mam specialne chovatelstvo a ing vyziva zvierat a krmivarstvo.akurat lutujem,ze som neskusila veterinu

diewcatqoo
22. okt 2022

Ja som studovala najprv ucitelstvo, kombinaciu dvoch predmetov. Bavilo ma to, ale uvedomila som si pocas studia, ze tymto smerom sa asi nechcem uberat v zivote. Nezaplatene a zrat si nervy s detmi...
Tak som po prvom rocniku nastupila na zurnalistiku. Toto bol moj vysnivany odbor odmalicka. Vzdy som chcela byt novinarkou. Pocas skoly a praxe som zazila vela zaujimavych veci, stretla mnoho znamych ludi. A potom ma zivot zavial do zahrancia, ze ved len na chvilu.. a laska ma prinutila zostat mimo hranic dlhodobo, takze moja statnica zo slovenciny mi je nanic. Pracujem v inej oblasti, uz by som sa ani nechcela venovat zurnalistike.. sem-tam nieco napisem, robim nejake korektury a pod, ale to len vo volnom case, nezivi ma to.
Vysoka skola nie je povinna a myslim, ze VS si clovek vybera dokladnejsie, nez strednu. Pokial nejde o odbor, na ktory je problem sa dostat (napr. lekarstvo, pravo, medzinarodne vztahy a pod), tak vacsina ludi studuje na VS to, co chce.

yukki
22. okt 2022

Ja, lesníctvo.

trinneo
22. okt 2022

Pravo a milujem to, rozhodla som sa niekedy v 7-mej triede ZŠ a robila vsetko pre to a podarilo sa...

natall113
22. okt 2022

Manažment a ekonomika a teraz sa chystám na kynologiu

tahomi
22. okt 2022

Ja som vystudovala lekarsku fakultu, nikde inde som ani nezvazovala studium.

lucinka5051
22. okt 2022

Ja aom studovala jazyky v kombinacii s ekonomikou 🙂 vzdy som chcela nieco take a aj v tej oblasti pracujem - audit pre zahranicnu banku 🙂

zuzitko74
22. okt 2022

Učiteľstvo pre 1. stupeň ZŠ. Pre mňa je to práca snov.

laurita285
22. okt 2022

Ja, inovácie. Venujem sa tomu a je to môj život.

terezka2911
22. okt 2022

Ja,farmaciu. Momentalne ale prerusene studium, kedze prisli deti.

zitaje
22. okt 2022

@laurita285 to sa kde študuje? STU?

zolinovamamina
22. okt 2022

Ošetrovateľstvo, robím na psychiatrii, noo mojim snom je RzP alebo urgent. Uvidíme kde ma život zaveje. No kebyže mám nadanie na jazyky /čo nemám /letuškou by som bola. Spoznávať svet, to by sa mi páčilo.

Strana
z2