icon

Ktoré dni navštevujete prednášky v rámci externého štúdia?

brmbo
13. jan 2024

Ahojte dievcata.Prosim Vas, ktore studujete na fakulte,.mozte mi napisat ktore dni chodite na prednasky aj casove rozpatie.🙏Ci kazdy piatok+sobota alebo sa to strieda?Mavate aj online prednasky?Budem vam velmi vdacna za odpoved.Dakujem😊

emma2782
13. jan 2024

@brmbo Ahoj, pripnem sa. Na ktorú školu ideš?

kaktusik007
13. jan 2024

toto je velmi individualne, zalezi od skoly a typu studia. U nas - UKF v NR - mame vyucovanie soboty a piatky -- teda prioritne soboty, ale najde sa tak 6 piatkov cez semester, kedy do skoly musime. Samozrejme v zavislosti od tvojich predmetov - lebo napriklad mas na vyber z viacerych povinne volitelnych, takze ja si "vyberam" predmety nie podla mojich preferencii, co by som rada studovala, ale podla toho, ktore predmety nie su v piatok... teda ak mi je to jedno, samozrejme ze su predmety ktore urcite chcem a piatok neriesim. No aj povinne predmety zvyknu dat iba v piatky - podla moznosti prednasajucich.

kamoska na UMB na magisterskom chodi do skoly IBA piatky, ziadnu sobotu. Takze tak, je to individualne.

brmbo
autor
17. jan 2024

@emma2782 ahoj zatial robim prieskum😃a ty?

brmbo
autor
10. feb 2024

@brmbo aj ja👍

leaxa
21. jan 2025

@kaktusik007 ahoj a si spokojna?aki su povacsine profesori?

brmbo
autor
21. jan 2025

@emma2782 do Trnavy.Su tam soboty a niektore predmety su cez zoom.

leaxa
21. jan 2025

@brmbo prosim Ta, nevies ci beru bez prijmaciek? A je tam este doc.Hlatky? Vraj na diktatoch je velmi prisny

kaktusik007
21. jan 2025

@leaxa ja velmi, za mna je to v pohode ;)

leaxa
26. jan 2025

@kaktusik007 dakujem krasne, nevies prosím, ci sa robia skusky na PEP teraz a ci dostanem okruhy na ucenie k skuskam?

brmbo
autor
26. jan 2025

@leaxa robi sa tam vsebecny test a prof.tam stale uci.