icon

Kurz cukrára cez Gastro Academy: Skúsenosti a materiály na učenie

lucia1536
10. mar 2024

Ahojte žienky. Je tu niekto kto si robil kurz cukrara cez gastro academy? Rada by som si spravila kurz ale kedže som strašny stresak...tak.. Chcela by som si zohnať materialy na učenie predtým ako nastupim 🤣 ja viem že je to nepochopitelne. Ale ja keď musím niečo spravit vždy musim byt všetko našprtaná dopredu inak to psychika nedá. Nerada by som šla do niečoho čo možno nezvládnem. Pripadne ak ma niekto kurz a vedel by so mnou popisat tak budem rada.

lucia06
20. sep 2024

@lucia1536 dobrý večer, boli ste už na tom kurze?

jarkamomkacka
4. okt 2024

@lucia1536 dobrý večer 🙂 podarilo sa Vám úspešne absolvovať kurz ? Mna čaká v novembri a tiež panikárim , som ešte aj k tomu na materskej tak by mi menšia pomoc bodla 🙏

lucia06
7. okt 2024

@jarkamomkacka Ano bola

lucia1536
autor
8. okt 2024

@lucia06 nie

jarkamomkacka
12. okt 2024

@lucia06 a viete mi keď tak napísať ako to prebiehalo ? Dalo sa to spraviť , nieje to moc ťažké ? ☺️

lucia06
12. okt 2024

@jarkamomkacka dá sa to, nie je to náročné, zvládla som to aj pri detoch a práci, nebojte.

nikolakalina
17. feb 2025

Dobry den.
Absolvovala ste niektora z vas preskusanie na zivnostenskej komore v obore cukrar??
Mna to caka o 2 tyzdne. Tak zistujem ze na co sa mam pripravit. Dakujem krasne za odpoved

jarkamomkacka
19. mar 2025

@nikolakalina prosím ako ste dopadli ?🙂 idem tiež v apríli , veľmi by mi pomohla vaša skúsenosť , vopred ďakujem 🤍

04lucia08
19. máj 2025

Ahojte baby, tie čo ste ukončili kurz cez gastro Academy cukrár ako ste prosím vás robili tu záverečnú prácu o produkte? Ďakujem 😊

ncintulova
24. jún 2025
@lucia06

@jarkamomkacka dá sa to, nie je to náročné, zvládla som to aj pri detoch a práci, nebojte.

@lucia06 dobry vecer, mohla by ste mi prosim dat viac info ohladne priebehu? Dakujem😊

04lucia08
24. jún 2025
@ncintulova

@lucia06 dobry vecer, mohla by ste mi prosim dat viac info ohladne priebehu? Dakujem😊

@ncintulova čo konkrétne vás zaujíma? 😊

ncintulova
1. júl 2025
@04lucia08

@ncintulova čo konkrétne vás zaujíma? 😊

@04lucia08 pekný deň, písala som Vám aj správu😊