Kurz cukrára cez Gastro Academy: Skúsenosti a materiály na učenie
Ahojte žienky. Je tu niekto kto si robil kurz cukrara cez gastro academy? Rada by som si spravila kurz ale kedže som strašny stresak...tak.. Chcela by som si zohnať materialy na učenie predtým ako nastupim 🤣 ja viem že je to nepochopitelne. Ale ja keď musím niečo spravit vždy musim byt všetko našprtaná dopredu inak to psychika nedá. Nerada by som šla do niečoho čo možno nezvládnem. Pripadne ak ma niekto kurz a vedel by so mnou popisat tak budem rada.
@lucia1536 dobrý večer 🙂 podarilo sa Vám úspešne absolvovať kurz ? Mna čaká v novembri a tiež panikárim , som ešte aj k tomu na materskej tak by mi menšia pomoc bodla 🙏
@jarkamomkacka Ano bola
@lucia06 a viete mi keď tak napísať ako to prebiehalo ? Dalo sa to spraviť , nieje to moc ťažké ? ☺️
@jarkamomkacka dá sa to, nie je to náročné, zvládla som to aj pri detoch a práci, nebojte.
Dobry den.
Absolvovala ste niektora z vas preskusanie na zivnostenskej komore v obore cukrar??
Mna to caka o 2 tyzdne. Tak zistujem ze na co sa mam pripravit. Dakujem krasne za odpoved
@nikolakalina prosím ako ste dopadli ?🙂 idem tiež v apríli , veľmi by mi pomohla vaša skúsenosť , vopred ďakujem 🤍
Ahojte baby, tie čo ste ukončili kurz cez gastro Academy cukrár ako ste prosím vás robili tu záverečnú prácu o produkte? Ďakujem 😊
@jarkamomkacka dá sa to, nie je to náročné, zvládla som to aj pri detoch a práci, nebojte.
@lucia06 dobry vecer, mohla by ste mi prosim dat viac info ohladne priebehu? Dakujem😊
@lucia06 dobry vecer, mohla by ste mi prosim dat viac info ohladne priebehu? Dakujem😊
@ncintulova čo konkrétne vás zaujíma? 😊
@ncintulova čo konkrétne vás zaujíma? 😊
@04lucia08 pekný deň, písala som Vám aj správu😊

@lucia1536 dobrý večer, boli ste už na tom kurze?