icon

Kurzy podvojného účtovníctva pre uplatnenie v praxi

24. mar 2025

Dobry den,

Viete mi poradit kde je dobre si spravit kurzy z podvojneho uctovnictva ? Ale take ktore vazne pomozu po skonceni si najst pracu ako junior uctovnicka.

Vdaka

perlicka50
28. apr 2025

Dobry den, skusali ste nakoniec nejaky kurz?
Mne bol odporuceny CUS kurz tam pokukujem po Uctovnik Expert.
Prihlasili ste sa na nejaky?
Dakujem

autor
28. apr 2025
@perlicka50

Dobry den, skusali ste nakoniec nejaky kurz?
Mne bol odporuceny CUS kurz tam pokukujem po Uctovnik Expert.
Prihlasili ste sa na nejaky?
Dakujem

@perlicka50 zdravim vas, nie neskusala, hladam vhodny kurz. Nepocula som este o kurze CUS, mate aj nejakú spatnu vazbu od niekoho ze sa to oplati ? Ďakujem.

perlicka50
29. apr 2025

Vo viacerych uctovnickych skupinach na FB, prave Cus (centrum uctovnikov slovenska) ich chvalia a odporucaju, praveze dost "odsudzuju" tie ine kurzy a cenovo su na tom velmi dobre ked som pozerala. Len nepisu nikde, ci sa daju i cez urad prace preplatit, musim zistit a maju vela kurzov, kde chodia i uctovnici priebezne cez rok pri roznych novelach.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
29. apr 2025
@perlicka50

Vo viacerych uctovnickych skupinach na FB, prave Cus (centrum uctovnikov slovenska) ich chvalia a odporucaju, praveze dost "odsudzuju" tie ine kurzy a cenovo su na tom velmi dobre ked som pozerala. Len nepisu nikde, ci sa daju i cez urad prace preplatit, musim zistit a maju vela kurzov, kde chodia i uctovnici priebezne cez rok pri roznych novelach.

@perlicka50 mas uz nejake skusenosti ako uctovnicka ? Alebo chces ist na nejake juniorske kurzy ? Lebo ja nemam sekusenost ziadnu. :(

perlicka50
30. apr 2025

Ano mam skusenost, ale zo share servisov, kde clovek robi len zlomok z ucta, tak si to po rodicaku potrebujem osvojit a pripomenut, skoda, ze som inak po skole nemyslela a viac nehladala take, kde robim komplet ucto, teraz aj ked su pozicie, ale na komplet, alebo mzdy a dph a to som nerobila

autor
3. máj 2025
@perlicka50

Ano mam skusenost, ale zo share servisov, kde clovek robi len zlomok z ucta, tak si to po rodicaku potrebujem osvojit a pripomenut, skoda, ze som inak po skole nemyslela a viac nehladala take, kde robim komplet ucto, teraz aj ked su pozicie, ale na komplet, alebo mzdy a dph a to som nerobila

@perlicka50 prihlasila si sa uz na kurz u CUS ?

perlicka50
3. máj 2025

Este nie

autor
6. máj 2025
@perlicka50

Este nie

@perlicka50 fuuu pozrela som si to a teraz po ktorom siahnut ? 🙂

perlicka50
8. máj 2025

Vyzera dobre ze?? Mne sa nedalo prihlasit teraz, tak pockam na dalsi termin, ked budu online vsetky povinne terminy, aspon si teoriu knizkami osviezim🤣

nea97
13. okt 2025

Ahoj, zistila si, či je možné kurz od cus preplatiť cez urad prace? Dakujem

perlicka50
13. okt 2025
@nea97

Ahoj, zistila si, či je možné kurz od cus preplatiť cez urad prace? Dakujem

@nea97 ahoj, nezistila som to, medzitym som si nasla pravu, tak som to neriesila