Ahojte,studoval niekto z vas kynologiu u nas alebo v Cechach? Oplati sa to ? Pracujete so psami ?
Tak tu sa pripnem 🙂
Poznam viac bab co to stidovali.jedna je veterinarna sestra,robi fyzioterapiu a cvici handling.a este robi zachranarcinu.
Druha robi canisterapie a vycvik psov ( poslusnost,hoopers,agility)
Tretia so psami nerobi,ale ma chs a je myslim predsedkyna jedneho klubu
Ale aby sa niekto v kynologii uplatnil musi byt v dnesnej dobe v tom ozaj dobry,ponuknut urcite sluzby ( individualne treningy,prist za klientom a pod...), poskytnut viac sposobov a viac drihov vycvikov,musi vediet so psami ozaj pracovat a cez pozitivnu motivaciu atd...a vediet pracovat s roznymi psami.pri mojom plemene sa dost zapotili 😂a potom mat kopec skusenosti lebo nedam si psa pripravovat na skusky,vystavy atd u niekoho len za to ze ma pred menom bc. To je dost draha sranda aby mi niekto dogabal psa 😂
Moja dcérka teraz nastúpila na strednú školu na kynológiu. Tak uvidíme za štyri roky...😀 Ale ona je kynologička fakt telom aj dušou...❤️
@elenajezova nech sa jej dari 🙂
@e_owyn ďakujeme.
@elenajezova tsk to sa potom riadne našla 😊
@e_owyn dakujem.preto mam urcite speci poziadavky pri vycviku.ked som bola na cvicaku kde trenerka chova ovciaky ,tak to s gabom vzdala 😂 takze ako hovorim, mna titul nezaujima,ale musi to vediet a musi byt ochotna hladat aj ine formy vycviku, zaujimat sa o toho psa atd...ked sme s gabom prisli prvy krat na handling nevedel ani prd.vdaka trenerke je grandsampion sr.
podla an taka praca ma zmysel. ludia casto krat, si nevedia sami len tak so psom poradit a radi sa zveria takto do ruk niekomu, kto sa tomu rozumie. potom vsetko zalezi od kvality a skusenosti, ake budes vediet ludom priniest
ak v tom mas viziu a naplnalo by ta to, tak by som proste do toho sla. ak v tom budes dobra, myslim si, ze o klientelu nebudes mat nejak nudzu, kedze mnoho ludi si pri vychove psa necha s radostou poradit
@miriamik77 tiez si myslim,s kynologiou sa da vselico ..trenovat psy na policajny vycvik,terapiu,psi hotel,napravit spravanie,nieco nove naucit ..