Lekárska Fakukta UK prijímačky 2025
Ahojtee, písali ste už toho roku prijímačky na LF UK? Aké to bolo?
@vavjaj uz su vysledky nahodene, len nie je urcena hranica bodovo, chapeme to spravne, ze ak je dane, ze beru 375 na vseo a 40 zubarinu tak ked si to skopicme do excelu a usporiadame od najvac bodu po najmensi tak by sme viacmenej mali vediet ci sme prijati?
@felycity , ano, dcere chyba 9 bodov, je 46 na zubnom, beru 40 skodaaa, ale nevadi, hranica na zubne je 875
@vavjaj uz su vysledky nahodene, len nie je urcena hranica bodovo, chapeme to spravne, ze ak je dane, ze beru 375 na vseo a 40 zubarinu tak ked si to skopicme do excelu a usporiadame od najvac bodu po najmensi tak by sme viacmenej mali vediet ci sme prijati?
@felycity ano, my sme si tak skopirovali a syn by mal byt prijaty na vseobecne podla tej tabulky.... Pockame si na oficialny papier od dekana.
@vavjaj gratulujem, vsak vseobecne je super, velky obdiv 👍 Ci mala zubarinu vysnivanu? A kde teda nastupi, do blavy alebo do brna?
@lenka_da Lenka, nevieme, hadam si vyberie Brno, ale stale dúfame, ze ta hranica sa posunie, je to len 5 miest. Az o mesiac bude vediet, ked prebehnu vsetky prijimacky.
@vavjaj určite. Potom podľa toho sa bude posúvať hranica nižšie. Minulý rok posúvali 3x. V každom prípade napísať odvolanie, ak nevezmu.
@lienka.7 , tento rok rozhodlo scio - vseobecne studijne predpoklady, niektori geniovia mali fakt vysoke percentily , klobuk dole a nizsi vysledok z testu prirodnych vies,ale tak co uz narobime, ale myslim, ze odvolanie sa neda dat, len hranica, ked sa znizi
@lienka.7 , tento rok rozhodlo scio - vseobecne studijne predpoklady, niektori geniovia mali fakt vysoke percentily , klobuk dole a nizsi vysledok z testu prirodnych vies,ale tak co uz narobime, ale myslim, ze odvolanie sa neda dat, len hranica, ked sa znizi
@vavjaj co viem od známej, tak minulý rok este v septembri prijímali, lebo oni musia naplniť kvótu danú ministerstvom a nemali. Cize určite odvolanie dajte. Drzim palce.
Prosim Vas, ako urcuju hranicu? Lebo to mi vychadza viac ako 480 miest. Myslite, ze este budu znizovat tu hranicu?
Prosim Vas, ako urcuju hranicu? Lebo to mi vychadza viac ako 480 miest. Myslite, ze este budu znizovat tu hranicu?
@nataliamar presne som sa dnes s dcérou o tom bavila že či prijali viac
@nataliamar, asi odhadom z minulých rokov, kolki nenastupili.
@nataliamar V tých 480 je podľa kódov aj 40 zubárov, ktorí zrejme pre istotu robili testy na zubné aj na všeobecné - tak o ten počet by sa to malo znížiť (ak pôjdu na zubarinu 🙂)....

@lenka_da ,dakujeme, len doma sa ucila cez aplikácie