Lekárska fakulta UPJŠ - posunutie bodovej hranice
Ahojte,
viem, že sa tu už pýtali viacerí v priebehu posledných troch dní ohľadom prijímačok na LF UPJŠ. Moja situácia je taká, že som pod čiarou už teraz, avšak mám šancu na prijatie. Kedy sa zvykne posúvať hranica? Kedy sa teda definitívne viem dozvedieť o prijatí/neprijatí? Pre info, momentálne som v poradí 360..
@mango46 začne sa to posúvať ihneď po skončení prijímaciek karty zamiesa ešte budúci týždeň v utorok vtedy pôjdu ti co nestihli tento týždeň definitívne to budeš vedieť prvý septembrový týždeň dovtedy máš stále nadej
@palicka 265. Reálne ale vezmú cca 270.
@annamagdalena1 prečo si si taká istá keď minuly rok zobrali 375 🙂
@pep_si27 Nie som si ista, prave preto sa pytam
@pep_si27 ak sa mozem opytat, kde si dohladal/a tieto info? 😊
Ahojte po prvom posune som 2 body pod hranicou , myslite si že mám šancu sa dostať v druhom kole ? Neviete ako to funguje ?
Ano, posun bol 18.07 uz na 685. Funguje to tak, ze cakas kým sa poposuva hranica na inych fakultach tak ako caka XY ludi pred tebou, ktorí sú už prijatí na KE, ale chcú ísť do CZ, BA.... Hlavné posuny este bývajú august a september. A ešte po zápise, ked sa študenti nedostavia na zápis. Minuly rok - 2024 , bola prva hranica 702 bodov a skončilo to na 665 ( vraj este potom aj tak doberali ludi ). Tento rok bola prva hranica 703 - je velka sanca ze to bude kopirovat rok minulý.
31.07 - posun na 680 bodov
5.8 posun na 678 bodov
Ahojte, náhodou sa niekto neinformoval na študijnom, že či sa bude ešte posúvať hranica alebo to bolo definitívne posunutie 😊 ďakujem za každú odpoveď
Ešte by sa malo.... Zrejme až ku koncu Augusta. Zo študijného to ale nemám, historicky po minulé roky to tak šlo. Vyzerá to však tento rok na silný ročník.
Tak zrejme posledný posun tesne pred nástupom prvákov na 674 bodov.
Posun na 672 bodov 20.09.2025