icon

Má niekto skúsenosti s externým štúdiom na fakulte manažmentu?

zevrajma
18. jan 2024

Ahojte, nechystá sa niektorá z vás študovať na fakultu manažmentu, obchodu a ekonomiky externe štúdium? Rok 2024/2025? Alebo máte niektorá z vás skúsenosť s externým štúdiom na tejto škole?

lola6666
27. jan 2024

@zevrajma tu sa pripnem ak môžem 🧷

zevrajma
autor
27. jan 2024

@lola6666 chystáš sa tam?

lola6666
27. jan 2024

@zevrajma anooooo

akynka
30. jan 2024

Ahojte. Aj ja uvazujem. Neviete prosim kedy byvaju prednasky?

lola6666
30. jan 2024

@akynka ahoj noooo mali by byt v piatok a v sobotu, ale netuším či po obede alebo ako, no a jed a baba mi napísala čo študovala dávnejšie toto(Ahoj. Externe som studovala 4. a 5. rocnik 10 rokov dozadu 🙈 odvtedy sa mozno uz nieco zmenilo. Skola bola tusim raz v mesiaci cely tyzden od rana do vecera. Semester ma 3 mesiace. Cize kazdy mesiac sme mali cely tyzden skolu. Ja som zila v tom, ze skola bude cez vikend a nebolo to tak. ) takze neviem no

neznama159
13. feb 2024

Pripnem sa. Zaujíma ma tá škola, zvažujem, či poslať prihlášku na externé štúdium. Len keby niekto napísal, ako to tam chodí a či je to veľmi náročné.

erika_liscakova
2. máj 2024

Ja sa tiez pripnem

akynka
3. máj 2024

Ahojte. Našla som na nete program prednášok z minulého roka. Boli tam takmer všetky piatky počas troch mesiacov, čo mi vychádzalo na 12 piatkov za semester (od rána) a samozrejme soboty. Skúste si pozrieť program prednášok za minulý/predminulý rok.. ja síce neviem či je povinné byť na všetkých.

neznama159
3. máj 2024

Podľa info co mám, tak nie každá sobota je škola ale každý piatok určite áno 🙂 a účasť ci už v piatky online alebo na cvičeniach v soboty je nieže povinná, ale veľa profesorov si na tom zakladá a rozhoduje pri známkach.