Mám kontaktovať školiteľa kvôli bakalárke počas leta?
Píšem bakalárku prácu a keďže mám teraz v lete viac času, chcem na nej popracovať čo najviac. Zaujíma ma, či je podľa vás vhodné kontaktovať aj školiteľa takto cez leto, keď budem niečo potrebovať odkonzultovať. Na jednu stranu ho nechcem vyrušovať, nemá asi ani povinnosť ma mimo semestra riešiť, na druhú stranu nechcem, aby sa stalo, že už budem mať časť (nebodaj celú) napísanú a potom mi to dá v septembri celé prerobiť, keby sa mu to nepozdávalo. Ako ste to riešili vy?
Skolitelia - cize VS pedagogovia - pocas leta zvyknu cerpat dlhsiu dovolenku, kludne aj vyse mesiaca. Najlepsie asi bude, ak sa opytas este teraz v juni. Ja by som kludne za nim sla pocas konzultacnych hodin a poradila sa o praci a opytala sa, ci a kedy ho mozem kontaktovat.
Vsak mail ho nijako neboli dostat mail a bud odpise alebo nie … tolko starosti kvoli bakalarke pane boze …. 🙂
Maximalne napisat email.
Tuto otazky a uvahy k nej treba smerovat na konkretneho skolitela.
Iba on ci ona ti da relevantnu odpoved.
Cez leto má voľno, konzultácie si dohodni teraz.
ja som pisala cez leto, v juni som ju kontaktovala dohodli sme sa co a ako budem pisat a cez leto som si spracovala celu teoreticku cast a v septembri som ju poslala, povedala co a ako upravit a isla som rovno a prakticku cast
Ja som bola v kontakte so svojim školiteľom aj v lete a chodila som na prax na katedru, keďže som mala aj praktickú časť, nielen teoretickú.

čo tak sa ho to spýtať priamo? niektorým je to jedno a odpíšu, iní nie.