icon

Mám kontaktovať školiteľa kvôli bakalárke počas leta?

10. jún 2025

Píšem bakalárku prácu a keďže mám teraz v lete viac času, chcem na nej popracovať čo najviac. Zaujíma ma, či je podľa vás vhodné kontaktovať aj školiteľa takto cez leto, keď budem niečo potrebovať odkonzultovať. Na jednu stranu ho nechcem vyrušovať, nemá asi ani povinnosť ma mimo semestra riešiť, na druhú stranu nechcem, aby sa stalo, že už budem mať časť (nebodaj celú) napísanú a potom mi to dá v septembri celé prerobiť, keby sa mu to nepozdávalo. Ako ste to riešili vy?

janka_266
10. jún 2025

čo tak sa ho to spýtať priamo? niektorým je to jedno a odpíšu, iní nie.

simsalabim
10. jún 2025

Skolitelia - cize VS pedagogovia - pocas leta zvyknu cerpat dlhsiu dovolenku, kludne aj vyse mesiaca. Najlepsie asi bude, ak sa opytas este teraz v juni. Ja by som kludne za nim sla pocas konzultacnych hodin a poradila sa o praci a opytala sa, ci a kedy ho mozem kontaktovat.

tanicka907
10. jún 2025

Vsak mail ho nijako neboli dostat mail a bud odpise alebo nie … tolko starosti kvoli bakalarke pane boze …. 🙂

panonia
10. jún 2025

Maximalne napisat email.

elanor
10. jún 2025

Tuto otazky a uvahy k nej treba smerovat na konkretneho skolitela.
Iba on ci ona ti da relevantnu odpoved.

januska12323
10. jún 2025

Cez leto má voľno, konzultácie si dohodni teraz.

kacena4
10. jún 2025

ja som pisala cez leto, v juni som ju kontaktovala dohodli sme sa co a ako budem pisat a cez leto som si spracovala celu teoreticku cast a v septembri som ju poslala, povedala co a ako upravit a isla som rovno a prakticku cast

maury
13. jún 2025

Ja som bola v kontakte so svojim školiteľom aj v lete a chodila som na prax na katedru, keďže som mala aj praktickú časť, nielen teoretickú.