icon

Mamičky dvoch detičiek - študentky

12. júl 2021

Prosím vás, tie co mate 2 deti ako zvládate výšku, je to masaker alebo sa to dá relatívne zvládnuť? Uvažujem nad tým,no popravde neviem si to predstaviť.

kacena4
12. júl 2021

ja mam 3 deti a vsetko je to o tolerancii a pomoci zo strany partnera inak by som sa nevedela rozstvrtit medzi rodinu/deti/ domacnost a skolu - su mesiace ze absolutne nic nestiham (a tu pomaha velmi partner)ba mesiace kde mam total volno od ucenia

katka17787
12. júl 2021

Ahoj fakt záleží či ti má kto pomôcť . My sme končili mgr.s manzelom minulý rok a konštatujem,že to bol masaker a to sme mali dieťa len jedno v Tom čase s dvomi by sme to nedali, ale ak by som študovala len ja, alebo len on bolo by to oveľa jednoduchšie. A zas je to o Tom,že ak by nám mal počas štúdia , kto pomôcť tak by to bolo v pohode aj s dvoma deťmi. Takže to už ty musíš vedieť , ako to je u vás s pomocou 🙂

sella38
12. júl 2021

záleží aj od toho aké staré deti, či už pracuješ alebo si ešte na MD. Ja som študovala iba dva roky popri práci a dvoch deťoch a bol to masaker. Nešla by som do toho viac, resp. počas MD, popri práci to už bol horor.

terezia323
12. júl 2021

Ja som si dala prihlášku na druhú vš, lebo som nemohla otehotnieť. Na prvú prednášku som už išla tehotná 😂
Škola bola mimo nášho bydliska. Keby som nemala manžela, ktorý ma strašne podporoval, dávno by som sa na to vykašľala. Minuly rok som končila už s dvoma drobcami 😊

barb0renka
Autor odpoveď zmazal