Manažment a ľudské zdroje - externé magisterské štúdium
Ahojte dievčatá, je tu niekto kto aktuálne študuje alebo nedávno dokončil toto externé štúdium? Zaujíma ma akou formou a ako často prebiehajú prednášky aj skúšky, či sa to dá časovo zvládnuť aj popri práci (napr. v piatok ) a tiež či sa to dá celkovo zvládnuť keďže už som viac ako 20 r zo školy. Prvý stupeň (manažment) som robila tiež externe v r.2010 ešte starý systém aj na inej VŠ a odvtedy sa veľa zmenilo. Potrebujem čo najviac info, lebo rozmýšľam aj o sociálnej práci - možno ľahšie zvládnuteľne???....ďakujem za každú vašu radu, myšlienku, pomoc.
tnuni
@anjelikd ahoj, ja ti dam info, ja som koncila bc pred 14 rokmi, teraz si dokoncujem Ing. To studium je uplne ine. Predtym nas bolo v aule 150, nik netusil kto tam je a kto nie, hocikto ma zapisal a do skoly som nemusela chodit, stacila mi skuska, materialy nam vzdy niekto poslal.
Predpokladala som rovnaky scenar, teraz nas v rocniku nieje ani 30, na niektorych povinne volitelnych predmetoch nas bolo napr. 9. Prezencky su zvacsa take ze sa hlasime po mene. Druha vec je ze robime prace ,projekty na priebezne hodnotenie, aby sme sa dostali k skuske, ktora je vzdy ustna. Musím vsak povedat , ze skusky su pohoda, len tie priebezne hodnotenia zaberaju naozaj cely semester. Ale prednasky su zaujmave , celkovo sa mi uroven skoly zda vyrazne vyssia. Studium je Inzinierske
@anjelikd a este nikto nam nedava poznamky ale stale sa musime ucit z knih, ktore si samozrejme ,, musime ,,kupit v skolskej kniznici. Študium je len sobota, 10x za semester cca , a skusky su v tyzdni ale vzdy je termin aj v sobotu. Tento rok sa bude otvarat aj novy odbor manazment v turizme, ak mas bc z manazmentu nechod na socialnu pracu

A na akej skole? Aj to moze byt trosku rozdiel v tom systeme, ako kde funguju.