Máte aplikáciu Beespeaker?
Máte niekto aplikáciu Beespeaker? Oplatí sa ju kúpiť? Učíte sa vďaka nej? Pozrela som zatiaľ len skúšobnú verziu a zatiaľ sa mi to pozdávalo.
@evkako áno, ale nepáčilo sa mi to
Co to je?
@maminkadeticiek je to aplikácia na učenie angličtiny
Vďaka za info
Ahojte,obnovujem tému, máte túto aplikáciu a ste spokojné? Ďakujem
@bajka22 ahoj, zaplatila som si ju a potom som to po čase oľutovala. Nemajú to ešte vôbec dotiahnuté. Veľmi zlé preklady do slovenčiny, častokrát som ani netušila, čo chcú, aby som im preložila, pretože veta v slovenčine bola strojový preklad ako cez Google translator kedysi. A potom ešte problém s nahrávaním zvuku. Keď som rozprávala a pomerne nahlas, tak mi ani odpoveď nezaznamenalo. Musela som lekcie opakovať a veľakrát do telefónu kričať a aj tak mi niekedy nezaratalo body. Písala som viackrát na podporu, ale neriešili to. Tak som zrušila odber a odinštalovala.
Za mňa je to dobrá appka za 4 mesiace som sa celkom dosť naučila a plánujem pokračovať. Mám zaplatené na celý rok. Appku som kupovala v akcii za 4 eurá mesačne a neľutujem tie peniaze. Áno niekedy sa mi stalo že mi nechce zobrať hovorenu frázu ale nebolo to zase až tak často. Niekedy pomohlo keď som si len precistila telefón alebo ho restartovala. Táto appka nie je pre každého ja som viac menej začiatočník. A mne funguje dokážem si takto pamätať celé frazy. Funguje to v určitých krokoch na danej úrovni. Jednotlivé frázy sa väčšinou učia po častiach, hovoria ich reálni angličania, vy to počujete a zároveň to čítate, potom tú frázu počujete ale už je bez čítania a posledný krok vidíte napísanú po slovensky a vy prekladate. Super, že vám hodnotí aj výslovnosť a dáva opakovať. Je tam možné aj písať si alebo rozprávať sa cez umelú inteligenciu ak niečo poviete zle tak vám to napíše ako je to správne. Za mňa sa určite oplatí ale snažím sa robiť každý deň a výsledky pozorujem na sebe, pretože má to aj baví. Už pomaly končím U1 a vidím že postupne vysvetľujú aj gramatiku ale hneď pekne cez príklady. Nie je to dokonalé ale mne to postačuje oproti duolingo je to lepšie v tom že celý čas rozprávate a naučené veci vám dajú do dialógu.
Za mňa je to dobrá appka za 4 mesiace som sa celkom dosť naučila a plánujem pokračovať. Mám zaplatené na celý rok. Appku som kupovala v akcii za 4 eurá mesačne a neľutujem tie peniaze. Áno niekedy sa mi stalo že mi nechce zobrať hovorenu frázu ale nebolo to zase až tak často. Niekedy pomohlo keď som si len precistila telefón alebo ho restartovala. Táto appka nie je pre každého ja som viac menej začiatočník. A mne funguje dokážem si takto pamätať celé frazy. Funguje to v určitých krokoch na danej úrovni. Jednotlivé frázy sa väčšinou učia po častiach, hovoria ich reálni angličania, vy to počujete a zároveň to čítate, potom tú frázu počujete ale už je bez čítania a posledný krok vidíte napísanú po slovensky a vy prekladate. Super, že vám hodnotí aj výslovnosť a dáva opakovať. Je tam možné aj písať si alebo rozprávať sa cez umelú inteligenciu ak niečo poviete zle tak vám to napíše ako je to správne. Za mňa sa určite oplatí ale snažím sa robiť každý deň a výsledky pozorujem na sebe, pretože má to aj baví. Už pomaly končím U1 a vidím že postupne vysvetľujú aj gramatiku ale hneď pekne cez príklady. Nie je to dokonalé ale mne to postačuje oproti duolingo je to lepšie v tom že celý čas rozprávate a naučené veci vám dajú do dialógu.
@luluciaa ahoj aj ja som si zakúpila na rok túto promo verziu. Mám to zatiaľ 4 dní ako začiatok no myslím že sa viac chytám na toto ako Duolingo. No chcem sa opýtať sa ako ti to ide po toľko čase? Naučila si sa niečo. Ďakujem ☺️ ja si dodávam maturitu a netuším či mi to bude postačovať ,😬

Ahoj, chcela by som sa spýtať, či si si zaplatila Pro verziu a teda či sa ti pozdáva, tiež nad tým uvažujem.