Máte skúsenosti s kurzom manifestácie od Michala Drienika?
Zdravím. Skúšali ste niekto ten kurz nejaké skúsenosti s tým ?? nenájde sa niekto kto by mal tiež záujem aby som v tom nebola sama. ďakujem
Ahojte. Nenasiel by sa niekto kto by siel na poly s kurzom prosperity? 🙂 alebo za vymenu za iny kurz. Mám dva kurzy od drienika… 🫶🏻
@miska1988135 pisal som ti správu
@juro555 pisala som ti aj ja uz 🙂
@miska1988135 aj my ideme kupovať @juro555
@miska1988135 aj my ideme kupovať @juro555
@beush_ka ak by ste sa chceli pridať, bolo by nás 5
Ahojte. Nenasiel by sa niekto kto by siel na poly s kurzom prosperity? 🙂 alebo za vymenu za iny kurz. Mám dva kurzy od drienika… 🫶🏻
@miska1988135
Mam kurz prosperity ak chces, a chcem ist do kurzu manifestacie, tak ak by sa dalo s niekym zlozit, bolo by to super😁
@miska1988135
Mam kurz prosperity ak chces, a chcem ist do kurzu manifestacie, tak ak by sa dalo s niekym zlozit, bolo by to super😁
@danniey nápis mi
Ahoj, taky mam koupeny kurz Prosperity, kdyby mel nekdo zájem se jeste složit a uvazuju o zakoupeni kurzu manifestace 🙂
@miska1988135
@danniey chcem sa opytat, kurz prosperity je dobry? Nemam vela penazi ale zaujima ma cely ten proces a neviem ci kupit alebo nie.. nechcem vyhodit peniaze za nieco co by mi nebolo prospesne. 😊
@danniey chcem sa opytat, kurz prosperity je dobry? Nemam vela penazi ale zaujima ma cely ten proces a neviem ci kupit alebo nie.. nechcem vyhodit peniaze za nieco co by mi nebolo prospesne. 😊
@nikoll112 uprimne, cakala som viac. Nejako mi nic nadal, ale ked budem mat klud, urcite ho chcem este prejst znovu.
Ahojte mamičky… chcem sa spytat. Odoberate niekto na instagrame kočku bettroz? Ma kurzy z digitalnej numerologie. Má aj niekto tento kurz? Rada by som ho sniekym kúpila napoly ❤️
Ahojte má niekto audioknihu Tajné zákony reality ? 🙂
Prepáčte neviem ako odpovedať danej osobe. Ak by ste niekto chceli ja vám ten môj kurz manifestácie predám. Samozrejme nie za plnú sumu.