Miesto na zoznámenie
Ahojte baby. Nerada priznávam svoju slabosť, ale som zas a znova sklamaná. Mám 20 rokov a ešte som nikoho nemala. Doteraz som sa asi tak zaľúbila asi do troch chlapcov
jeden býval cez celú republiku a vlastne on sa najprv zaľúbil do mňa, ale stále videl chladné správanie, ale ne a ne prísť za mnou a potom ma ignoroval 2 roky a našiel si inú, zas ma ignoruje. Druhý ma chcel len ako kamarátku s výhodami, lebo nemal doriešený svoj vzťah a zároveň mi tvrdil, že ďalší nechcel i ked si dakoho našiel potom, ale chytro sa rozišli a teraz lieta hore dole po súťažiach, takže nič, málokedy si napíšeme. No a tretí o tom som vám tu aj písala, písali sme si a celé to bolo super, zdal sa mi najdokonalejší úplne a zaľpbila som sa, ale naživo necítil chémiu a vtedy si začal písať s inou, ktorá vyzerala skoro takisto jak ja a teraz je s ňou, lebo ku nej cíti príťažlivosť i ked máme cca podobnú postavu.
No k tej postave, som trošku pri sebe, za posledný čas som dosť schudla kilá, ktoré som kedysi pribrala kvoli zdravotným problémom, kedy som nevládala nič absolútne, už vôbec nie cvičiť. Teraz som sa celkom naučila fit lifestylu a snažím sa pravidelne cvičiť a podľa mňa vidno na mne zmenu už, aj keď som dakedy z toho zúfalá, lebo mi aj ten tretí povedal, že chce zdravú ženu a neprídem si nejak nezdravá.
A to je druhá vec, asi mám malé sebavedomie. Teda som celkom dosť ukecaná, ale občas hanblivá no nejak to ten všímavejší človek vie vycítiť. Nemôžem za to, mám to od decka kvôli ťažšej situácii okolo mňa.
Na výške by som nikoho spoznať ani nevedela, lebo chodím na skoro dievčenskú školu (cca 8 chlapcov a 50 dievčat). V zamestnaní to asi bude rovnaké. Pred rokom a dvomi rokmi som chodila na diskotéky skoro každý týždeň, teraz už pomenej, ale posledné mesiace ked aj idem tak už 2x si ma takto niekto našiel a nevyzeral zle, ale nechcel sa kontaktovať dalej, alebo ked chcel, tak nevyzeral dobre alebo bol z ďaleka (jasné že som sa s nimi nevyspala :D ).
Väčšinou som sa zoznamovala na internete, cez pokec alebo badoo, viem že to nie je práve najšťastnejšie riešenie ale nemám kde inde. Je mi blbé tak za triezva povedať že "ahoj jaký si pekný daj mi číslo" :D A možno aj to je dôvod že mi to s nikym nevyšlo, lebo cez internet sa väčšinou nezoznamujú normálni ľudia a hlavne na tých stránkach.
Štve ma to celé možno aj preto, lebo kamošky sú zadané a citím, že aj ja dakedy potrebujem romantický večer, proste byť konečne po tých rokoch úplne šťastná :( Neviem už čo robím zle a ako sa zoznámiť.. tak teda.. neviete o niečom? :/
Je mi smutno z toho sveta a hadam najdem niekoho normálneho a dakujem holky 🙂
@skvrnka14 Neboj sa, normalnych chlapov je kopa 😉 Proste si zi svoj zivot, makaj na sebe a vaz si samu seba a ono to pride. Hej, aj zufalky si najdu, ale vacsinou psychopatov, na to sa vyser. Mne strasne pomohlo, ked som zacala makat v praci, podarilo sa mi postupit a zarabat dost vela a zrazu som sa citila fantasticky sama zo seba, ze som nieco dokazala a ze nie som odkazana na to, aby ma trebars zivil nejaky chlap. Tiez som si adoptovala este predtym psika a travila kopec casu v prirode, vycvikom a tak. Toto napriklad vytriedilo kopu debilov, lebo uz jednou z mojich priorit bolo, ze chlap musi byt milovnik zvierat a mat rad moju salenu psicu rovnako ako mna 🙂 Postupne sa ti vykrystalizuje, co vlastne hladas a chces a ver mi, ze vyzor bude na ovela nizsom mieste, ako si mozno teraz myslis. Niekedy nie je na skodu dat sancu aj niekomu, kto mozno na fotke nevyzera neviem ako, ale trebars si budete rozumiet a ked sa stretnete, pride aj ta spominana chemia 😉
@skvrnka14 Pises"Baby ale ako mám viac nabrať sebavedomie a nebyt zufala? Snažím sa stale malovat a tak sa citim lepšie a hovorit si ze som super a ze nepotrebujem ziadneho chlapa ze i tak im meverim :"
Straaasne to riesis boooze mna byt chlapom tiez si ma uz odradila, nechcem ta urazit, ale mozno na rovinu tvrdo ti to pomoze viac ako chlacholenie.. Okrem toho fakt dufam, ze si si pridala na veku, lebo na 20 rokov mi tvoje spravani nesedi. Ved ti tu radia baby dookola ako nabrat sebavedomie, cvic, najdi si konicky, nebudem to opakovat, lebo to zmysluplne si nechces nejako vziat k srdcu ako hrach na stenu hadzat.a ty aj tak len svoje a ten treti a niekoho chces a neveris si a kazdy hlada modelku ci co. Ked chodis na vysku ako pises tak sa zoznamis na kazdom kroku a ked to nevychadza tak proste "DALSI PROSIM" a nie ze ten treti si nasiel babu s rovnakou postavou, asi mu postava vyhovoala aj tvoja ked vobec isiel na rande, len potom to proste nezaiskrilo u neho a hotovo. absolutne to neries. A hlavne uz ho neotravuj ze preco ta nechcel, mna by na jeho mieste uz slak trafil. Bud nos pysne svoju postavu, ale ked ta to zneistuje (co mi tak pripada), tak schudni, 20 rocna baba, za rok mozes mat aj ty postavicku ako modelka. To nehovorim ze ma byt ciel, ciel je taky aby si sa ty citila dobre a sebavedomo.. To musis ty prist na to aka postava je tebe prirodzena a ako sa citis najlepsie. Same "mudrosti" pises. Ze tazko vyberat v tvojom veku pises? Urcite nie, tazko vyberat s tvojim postojom, lebo kazdeho odplasis.. Dozrej prosim ta, nehladaj chlapa teraz, piatok vecer mozes aj s kamoskami sa dohodnut a ked ta to tak strasne chmari, zacni si dohadovat stretka z netu, uvidis, hned ta to prejde to randenie 🙂
Tak mi pripada, ze ti uz pri prvom zoznameni si predstavujes romanticke vecere pri svieckach pri filme a lasku az za hrob, prosim ta mozno sa zoznamis so sto muzmi a ked budes mat stastie, tak 1 bude ten pravy. Ale ty pracuj najskor na svojej osobnosti, nauc sa travit cas zmysluplne aj sama, najdi si kamaratov, studuj a NERIES DEBILINY 🙂 peace
@natalkanasta neviem niečo sa vo mne za tento týžden pohlo a som sa rozhodla že mi tí chlapi nestoja za trápenie :D radšej to budem robiť tak ako v 18tke na diskoteke pobaviť sa s niekym potancovať a koniec :D fakt važne nestojí mi to za nič
a ono sa to ľahko povie že tráv čas s kamaratmi ked kamarátky majú frajerov a chcú tráviť víkendy a večery s nimi a takže ja sa už aj staviam celkovo do role ako individualista.. chcem isť na prechadzku, idem sama
a vyška? no nie som na intráku a v odbore mam zo 8 chlapcov na 50 dievčat takže nič moc :D a tym že nie som na intraku som separovana a nechlastam s nimi každý den :D
Vo vela veciach, co pises, som sa nasla... 🙂 A teraz lezim v posteli, vedla mna muz, ktoreho by som chvilami zabila 🙂 a nas maly syncek medzi nami spinka. Mas tak malo rokov, uzivaj si, chod do nejakej jazykovky, tes sa z toho, ze "v DM mozes nakupovat tak dlho, ako len chces a nie rychlo, rychlo plienky, Nutrilon a von, kym maly spi". kazde obdobie ma svoje caro.
Hlavu hore 😘, ten pravy pride.
@pallacinka29 dakujem pekne za krásne slová 🙂 som rada, že ma niekto vie pochopiť a aj ked chapem, že to iní nemyslia zle 🙂
prečo sa zameriavaš len na ľudí z odboru? neviem, akú školu navštevuješ, ale veľa kamarátstiev povzniká i medzi študentami z rôznych fakúlt... stačí k tomu zdieľať rovnaké priestory... žiaľ, ty si tým intrákom naozaj o veľa ukrátená, ale zasa na druhej strane... neorganizujú sa na škole nejaké aktivity aj počas dňa?
@lintu vieš čo aj som celkom rada že nie som na intraku lebo som počula že to maju v dosť zlom stave tam a som na škole kde sa treba učiť a nie je to škola štylu "raz vytriezvieš a si bakalar" .. čiže som aj rada že mam svoj pokoj, lebo aj spolužiaci hned jak skončime tak idu domov nikto neostava cez víkend
ale no v tomto ohlade aj lutujem kus ten intrak, ale tak nedali by mi ho tu :D
ja som v rocniku v svojom odbore mala asi 120 dievcat a slovom az 3 chlapcov, z toho bol dokonca este jeden homosexual a zvysni dvaja uplne nepouzitelni...tiez som nebyvala na intraku, v zivote som nebola na ziadnej diskoteke, a cuduj sa svete, poznala som kopu inych studentov z celeho Slovenska.
a kedze uz mam nejaky ten rocik, vtedy bol este internet v plienkach a FB ani ine socialne siete nedajboze zoznamky online neexistovali.
hmm?
letne dobrovolnicke tabory, brigady a pod.
kde je vola, tam je cesta.
ale suhlasim s tym, ze uhananim frajera za kazdu cenu akurat vsetkych normalnych pouzitelnych spolahlivo odplasis...
tak drzim palce, mas cas.
Ja som sa s mojím mužom zoznámila tak, že som sa sama vybrala na dovolenku (joga pobyt), lebo som nemala s kým ísť a povedala som si, kašlem na všetkých chlapov, idem si to tam užiť. Keď od niečoho upustíme a nesilime, vtedy to väčšinou príde 😉 o pár rokov sa na tomto budeš ešte smiať, ver mi 🙂

@skvrnka14 takych mozes os*at,co hladaju modelku aa v hlave moze mat aj prievan.to nie je cit,laska,vztah,ale povrchnost hrubeho kalibru..chcela by sim vidiet tych krasavcov,co si o sebe tak prudko namyslaju,ze pre nich sa modelky rodia..spravidla skoncia presne takito magorkovia priebercivi bud sami,alebo s totalnou ropuchou..