Môžem ísť na vysokú školu, keď mám horšie známky?
Myslite že je možné dostať sa vôbec na výšku keď maturitné vysvedčenie sú trojka a štvorky?
Je možné zvládnuť ju po takýchto známkach zo strednej ?
Samozrejme je tomu už 12rokov čo som skončila strednú.
teraz až čítam nadpis, že pedagogická, pardon... strednú máš akú?
Vysoká škola pedagogická na Slovensku neexistuje.
Vysoká škola pedagogická na Slovensku neexistuje.
@ivka225 tak asi je jasné, že myslí niektorú pedagickú fakultu, asi sama ešte nevie ktorú a pýta sa všeobecne
Zalezi, ci sa robia prijimacky alebo beru na zaklade znamok zo strednej, kolko ludi sa prihlasi
@anonym_58fb90 ďakujem.. áno presne , viem že nieje ale myslela som to tak že vysoká škola (hocijaká) - štúdium pedagogiky
@anonym_58fb90 Strednú mám obchodný pracovník , takze nič stym spojené …
A známky na strednej no neviem ani čím to bolo , už na základnej posledné ročníky som vždy mala horšie známky , teraz spätne si to tak spájam aj s mojim detstvom , doma to nebolo jednoduché a tak mi príde že to malo vpliv na učenie a moje sústredenie, pozornosť …
mas sancu ak spravíš prijímačky a zvadnes studium
@anonym_58fb90 tak dobre, že si to sem napisala, lebo v nadpise to nie je (zasa raz...) 😃
@anonym_58fb90 ďakujem.. áno presne , viem že nieje ale myslela som to tak že vysoká škola (hocijaká) - štúdium pedagogiky
@anonym_58fb90 Strednú mám obchodný pracovník , takze nič stym spojené …
A známky na strednej no neviem ani čím to bolo , už na základnej posledné ročníky som vždy mala horšie známky , teraz spätne si to tak spájam aj s mojim detstvom , doma to nebolo jednoduché a tak mi príde že to malo vpliv na učenie a moje sústredenie, pozornosť …
@anonym_autor VPLYV na ucenie okrem zivotnej situacie ma aj to, ci ta to bavi a ci mas na to mozgovu kapacitu. A ci sa ti chce ucit
je jedno, ake znamky si mala, ale co jedno nie je je tvoja motivacia ist na VS pedagogickeho smeru, lebo zlych ucitelov je v skolstve az prilis vela, teda ak mas motivaciu viac volna a pod., tak sa na to radsej vykasli, ucitel by mal byt clovek, ktory vie, co ho caka, nie je prekvapeny, ked zacne ucit, a hlavne ma vztah k detom, je trpezlivy a ma prirozenu autoritu
a dalsia otazka, ake predmety chces ucit? vies, aki ucitelia su najvac potrebni? lebo zase nejaka vytvarna, obcianska a pod. nie su velmi ziadane, ak splnas to co som napisala, a chce ucit MAT, CHEM, FYZ, NEM tak si v skolstve vitana

Sú školy kde vezmú každého a potom sa to triedi, sú školy kde rozhodujú prijímačky... určite je šanca sa dostať niekam, záleží čo by si chcela študovať... a či sa to dá zvládnuť zase záleží či zlé známky na strednej bola puberta, lenivosť alebo proste to bolo nad tvoje sily... po toľkých rokoch určite nebude ľahké nabehnúť na učenie, ale nebudeš prvá ani posledná