icon

Možné problémy s nástupom na vysokú školu

reprezentiv
14. júl 2025

Pozdravujem !
Mám dôležitu otázku ohľadom nástupu na VŠ.
Dnes som sa zápisal online na predmety (mám taký pocit že to je posledný krok pre nich že nástupujem)
Chceme ist z domu na dovolenku od 29.8 - 5.8 2025, nástup na VŠ je od 1.9.2025 ale vyučovanie nám začina až od 22.9.2025.. budem vylučeny ? budu problemy ? je lepšie im zavolať ? ma niekto s tým taktiež nejaku skusenost ?
dik

michaela412
14. júl 2025

nič sa nedeje, do 22.9. máš freee

luliu
14. júl 2025

@reprezentiv ak máš 1.9 zápis, treba ich informovat

alex49
14. júl 2025

Niekoho splnomocni na zápis, bez zápisu nebudeš študentom.

barka1
14. júl 2025

@reprezentiv posledny krok je ist na zápis. Takže si vybav na studijnom, aby si na zápis nemusel ist.
Skusenosti s tým maju studenti bezne, nie je to neobvyklá situacia. Len sa zachovaj fér.

tenerifka
14. júl 2025

To vazne zapis 1.9.? To sa nerobi na Sk online?

reprezentiv
autor
14. júl 2025

Nakoniec som im volal , všetko mam hotové co sa týka “operácii” na nástup do 1. Ročníka, nástup je od 22.9 resp začiatok vyučovania.. nemám kde nastúpiť v predošlých dni, je to len začiatok štúdia 🙂 takže som v chille

ibrunova
14. júl 2025
@tenerifka

@tenerifka na dcérinej škole prváci osobne, ostatní online

diewcatqoo
14. júl 2025

Predpokladam, ze zapis uz mal. Bez zapisu sa predsa neda zapisat si predmety, nedostal by sa do Aisu a pod. Aspon kedysi to takto bolo.
No normalne, skola oficialne zacina 1.9., ale vyucko az na konci septembra. Do konca septembra nemusis nic riesit, jedine mozno intrak, ak nejaky vybavujes.

kaktusik007
14. júl 2025
@tenerifka

@tenerifka prvy rocnik zvyknu osobne overovat doklady. Dalsie uz online.

maya_hi
15. júl 2025

@reprezentiv zavolaj na študijné, ak nebudú dvíhať napíš mail. Určite s nimi komunikuj