Možno preplatenie kurzu na Smartyacademy úradom práce
Ahojte, chcela by som využiť projekt zručnosti pre trh práce a prihlásila som sa na kurz java programátor na smartyacademy. Ale teraz som vyhľadávala a chcela som zistit viac o tom kurze, tak som sa spytala chat gpt, viem ze nie vždy hovorí pravdu ale on mi povedal ze majú možnosť preplatenie kurzov úradom práce ale ich kurz nieje v databáze kurzov ktoré úrad práce prepláca. Takže moja otázka je, bol niekto na kurze java programátor od smartyacademy cez projekt zrucnosti pre trh práce?
preco chces ist cez smartyacademy?
nemyslim si, ze najdes vela takych ludi prave tu na MK, kedze priamo na ich stranke maju napisane 150+ absolventov, to nie je velke cislo........
@lucik194 chcela som ísť cez itnetwork ale uz som zmeškala posledný termín kedy som sa mohla prihlásiť. A smartyacademy sa mi zdala najlepšia voľba
Pretože aspoň hovoria ze majú live hodiny s lektorom. Počula som aj o skillmea ale aspoň ako som pochopila, oni dajú len podklady a videa a má sa to človek sám naučiť.
ja som bola cez skillmea, 2 roky dozadu cez kampan, nestrat pracu, vzdelavaj sa.....
ano, oni maju videa a ides podla nich ....
pytala som sa preto, o tych tvojich som nikdy nepocula.....

preco chces ist cez smartyacademy?
nemyslim si, ze najdes vela takych ludi prave tu na MK, kedze priamo na ich stranke maju napisane 150+ absolventov, to nie je velke cislo........