icon

Môžu na vysokej škole neotvoriť triedu?

7. aug 2024

Prijali ma na VŠ a dnes som dostala informáciu, že sa trieda neotvára z dôvodu malého počtu uchádzačov a môžem byť preradená do denných študentov

1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
7. aug 2024

@1ryba ja som si myslela, že ak už pošlú potvrdenie o prijatí tak je isté, že otvárajú. Ide o to, že začať VŠ som musela kvôli práci, aj som povedala, že som prijatá a teraz neviem ako to odkomunikovať aby to nevyzeralo zle

1ryba
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
autor
7. aug 2024

Lenže denne študovať nemôžem, ale ďakujem snáď sa to bude dať vyriešiť aby som mohla ostať v práci

lucik194
8. aug 2024

treba hned pisat resp lepšie volat na VS na studijne oddelenie, najlepsie doobeda a popytat sa na moznosti..... hned to ries

pravdaze nemusia otvorit tvoj odbor, proste nie je dostatocny pocet studentov. mas smolu......

mozu Ti ponuknut denne studium čo nevyhovuje, ale aj dialkove s podobnym zameranim. popytaj sa na to.

kaktusik007
9. aug 2024

mozno sa bude dat denne, s individualnym... moznosti je viac, zavolaj na studijne, kde he presne problem --- kolko zaujemcov iba maju? a co presne chces studovat aky odbor?

blaazi
14. aug 2024

Este nezavrhuj denne studium. Treba sa opytat, mozno Ti nastavia podmienky inak. Napr. Prides len na uvodnu prednasku, zvtsok samostudium a pod. Treba to konzultovat so studijnym poradcom.

i_vu_li_cek
15. aug 2024

Počkaj aspoň do dňa zápisu na VŠ, tam sa dozvieš všetky potrebné veci. Možno zistíš, že za rok nepotrebuješ mať extra veľa kreditov, teda nebudeš musieť byť v škole 5 dní v týždni na 8 hodín. A ak budeš musieť mat určitý počet kreditov, aby ťa pustili obhajovať prácu, možno budeš môcť ísť aj do medziročníka (na niektorých VŠ to tak majú, bakalárske štúdium potom netrvá 3, ale 4 roky). Čiže ja si myslím, že za takýchto okolností by si zvládla aj denné štúdium, len si musíš všetko zistiť pri zápise.