icon

Najľahšie odbory na vysokých školách?

22. jan 2024

Učenie mi vždy išlo avšak nerada sa učím. Chcem si však spraviť aspoň nejkú vš, pretože vidím že ju potrebujem. Neviete aké sú najľahšie odbory vysokých škôl? Možno by som s vyberaním začala práve tam.

Strana
z2
janka1011
3. feb 2024

Tak právo alebo medicína asi nebude pre teba, ale na každej vysokej škole sa musíš učiť, tak vyber takú, čo ťa bude aspoň trochu baviť. Keď ti učenie ide, zvládneš to. A máš pravdu, že s diplomom to budeš mať v zivote ľahšie.

heln
3. feb 2024

s tymto pristupom na VS naozaj nechod.
vseobecne sa za najlahsiu povazuje socialna praca na alzbete, ale aj tam sa musis ucit na skusky, pisat seminarky, absolvovat prax atd. ma stovky absolventov rocne a potom stretnes veducu socialneho odboru nejakeho upsvaru ako ti poviez ze ma dlhodobo problem najst terennych socialnych pracovnikov, lebo ved kto by chodil do spinavych zablatenych osad.
ja som studovala socialnu pedagogiku, tiez dost podcenovany odbor, ale za najtazsie povazujem bakalarske studium, to bolo sito, v prvom rocniku nas bolo asi 100, kazdym rocnikom vypadlo asi 20 a na statniciach sme lietali ako spinave pradlo. magistra som robila na inej skole a to uz bola pohoda a dorobit si dps bola brnkacka.

Strana
z2