icon

Našli ste po štúdiu na Vysokej škole sv. Alžbety uplatnenie?

19. nov 2023

Dobry den.Ti ,ktory ste vystudovali tuto skolu odbor soc.praca bc. nasli ste uplatnenie na trhu prace? Viem,ze je to biedna skola,ale zaujimaju ma vase skusenosti.Dakujem

Strana
z2
erikavesela
6. dec 2023

@jamimo ja o koze a ty o voze..ale dobre...

letmebe8
6. dec 2023

@1tina597 ty si tam študovala keď poznáš úroveň školy? iba ti to "jedna pani povedala", pokiaľ to nevyskúšaš a nebudeš v tom obore pracovať tak nechápem odkiaľ berieš to presvedčenie... keď budeš raz (nedajbože) v DSS alebo v hospici tak sa skús opýtať tých pracovníkov, kt ti budú s prepáčením riť utierať a krmiť ťa akú školu majú, a teda ak si taká múdra tak ich odmietni pokiaľ majú Vš sv Alžbety..... ach bože

ivkaa1
6. dec 2023

Prosím Vás, nemáte niekto nejaké stručné podklady k Úvodu do štúdia a dejín sociálnej práce 1. ročník Bc.? Vopred ďakujem

jamimo
6. dec 2023

@erikavesela v pohode, ďakujem, že si sa predstavila spôsobom sebe vlastným 😉

jamimo
6. dec 2023

@letmebe8 táto diskusia je úplne zbytočná. Kto nechce nepochopí.
Náš zbytočný čas a argumentácia. Spoločenskú diskusiu si predstavujem ináč 😉 Nevadí, štandard...
Aj z tohto dôvodu tu na MK už prispievam minimálne, odpoviem zo slušnosti ak ma niekto označí, alebo pozriem súkromnú poštu (sú tu aj ženy s kt. si píšem), pozriem recepty, tipy na knihy a dovidenia...

erikavesela
6. dec 2023

@jamimo 🤦‍♀️

1tina597
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2