Nebaví ma vysoká škola
Rodičia ma donutili chodiť na VŠ hoci som vobec nechcela.. teraz mi kvoli tomu platia sukromnu školu ktora ma absolutne nebavi a nechcem to robiť v svojom živote. Mam 24 rokov, som v 4. ročniku a každy semester je pre mňa trapenim. Najhoršie je, že ani neviem čo by ma bavilo.. predstava že chodim rano o 7 do roboty a končim poobede sa mi hnusi. Ked vidim tie videa na tiktoku kde ma každy uplne pohodovy režim, rano vstane ide do posilky, potom na kavu a doma niečo porobi na počitači.. to je moj sen, nechcem nikdy pracovať ako bežny človek.
VS titul, je mimichodom aj odkazom tvojich soft skills. Odhodlania, vytrvalosti... a vyhodit peniaze od rodicov za to, ze mna to v 4. Roc nebavi.... pomoc. Zobud sa do reality, trochu pokory nezaskodi. Malokto sa uzivi bez prace. Ja neveriiim z eto myslis vazne.
@katka0123 Na druhej strane, clovek s takym pristupom moze mat aj desat titulov, zo vsade ju vyrazia...
VS a titul su len bonusy a dost vyrazne, ale potom je clovek hodeny do vody...
Priemerný život trvá 2,3 miliardy sekúnd. Už som zbytočne zabil 120s tým, že píšem tento koment...
Mas uplnu pravdu. ;) Mozno si najde "sponzora".
mna moja vybrata a vysnivana vysoka skola prestala bavit niekedy v druhom rocniku. trosku som to este zvazovala, potom som si dala prihlasku na inu skolu a od stvrteho rocnika som tahala paralelne dve vysky. teraz mam z oboch tituly, jeden sice iba prvy stupen, ale dokoncila som to. a sice netravim pol dna v posilke a na kavicke, ale je to pohodka, porobim daco na pocitaci, uvarim si doma obed, po tretej uz mam volno a zijem si v pohodicke s celkom dobrym prijmom. ale cesta k tomuto bola dlha a vela som sa nadrela 🙂
Za snami sa chodi, na sny sa nepozera.
Nemozes pozerat len na zivoty druhych ludi na internete, treba mat aj realnu predstavu o svete a teda v akej situacii sa nachadzas, comu by si sa vedela a chcela venovat, co ta bavi, je tazke ist si tvrdo za niecim co ta bavi, to co vidis na internete su len vysledky prace druhych ludi, viem ze to kazdeho zaujima, ale ty potrebujes vypnut ten internet a zacat riesit svoj zivot :D.
Nievzdy to co ta bavi ti aj vychadza napoprve takze ak je to to co chces robit skus vydrzat.
Nemusis robit to co studujes, ale rozhodne sledovanim socialnych sieti, sa nikam tvoj zivot neposunie.

Osobne nepoznam nikoho, kto by si vysoku skolu uzival, vacsinou je to nuda/drina. Ale je to zaroven cesta k lepsej pracovnej pozicii a vyssej zivotnej urovni. Ano, aj praca v korporate je casto nudna alebo stresujuca, ale mozes si nou zarobit na auto, byt atd. Pochybujem, ze nejakymi trapnymi videami na tik-toku ci youtube sa da slusne uzivit. Takze ak nechces v buducnosti robit za pasom, alebo upratovat v hoteli, tak zatni zuby a dokonci skolu.