Odporúčania na kvalitné doučovanie angličtiny pre tínedžerov
Ahojte,
hľadáme odporúčania na kvalitné doučovanie alebo intenzívny online kurz angličtiny pre moju dcéru (16r.). Na základnej škole mala slabšiu úroveň angličtiny a aj keď má teraz na strednej škole celkom dobrý priemer, chceme, aby sa v jazyku posunula ďalej – najmä v gramatike aj konverzácii.
Ak máte skúsenosti s dobrými doučovateľmi alebo overenými kurzami (online), ktoré priniesli skutočné výsledky, prosím napíšte názov alebo kontakt na kurz/doučovanie, nie aby sa mi priamo ozývali samotní doučovatelia.
Ďakujem veľmi pekne za pomoc! 😊
@adela_3345 skus appku preply. Vyberas si cas, ucitela a vidis aj sumu za lekciu. Za par eur kludne aj hodina s native speakerom. Ha osobne skusenost nenam, ale odporucil mi ju znamy. Ze on to pouziva, ci to poznam.
@mimachicha Za par eur native speaker, ktory mal 3, 4, 5 z rodneho jazyka. 🙉 Uz som po takych Americanoch, Iroch opravovala slohy. Co slovo, to spelingova chyba.
@mimachicha Za par eur native speaker, ktory mal 3, 4, 5 z rodneho jazyka. 🙉 Uz som po takych Americanoch, Iroch opravovala slohy. Co slovo, to spelingova chyba.
@spongebob1 pozri sa, mne to je jedno…kludne nech si daju hodinu 1:1 s lektorom z nejakej berlitz jazykovky ake tam to teda bude uz za 30€/hod. Inak je to oidla mna jedno, mala som online kurzy aj s ofiko jazykoviek a chyby robia vsetci, ci native aldbo ini🤷🏻♀️
@spongebob1 pozri sa, mne to je jedno…kludne nech si daju hodinu 1:1 s lektorom z nejakej berlitz jazykovky ake tam to teda bude uz za 30€/hod. Inak je to oidla mna jedno, mala som online kurzy aj s ofiko jazykoviek a chyby robia vsetci, ci native aldbo ini🤷🏻♀️
@mimachicha Vsetci ludia robia chyby, takze aj lektori v vyhlasenych jazykovkach. Takze vysoka cena nie vzdy znamena kvalitu. Idealne je lektor ziak, max.2 ziaci.
TARGET škola v Poprade robí online. Odporúčam. Mňa naučili rozprávať 🙂)

@adela_3345 skus appku preply. Vyberas si cas, ucitela a vidis aj sumu za lekciu. Za par eur kludne aj hodina s native speakerom. Ha osobne skusenost nenam, ale odporucil mi ju znamy. Ze on to pouziva, ci to poznam.