Odvolanie na vysokú školu
Ja viem, je tu už dosť tém týkajúcich sa odvolania na VŠ. Takže opíšem môj prípad. Prijímačky som spravila, nie som prijatá pre nedostatok miesta. Volala som na študijné, kde mi povedali, že nemám písať odvolanie, že oni budú koncom augusta obvolávať neprijatých uchádzačov . Ale predo mnou je dosť ľudí, myslíte, že spravím chybu, ak predsa len odvolanie napíšem?
Ak máš v rozhodnutí uvedené, že sa môžeš odvolať, tak tým nič nepokazíš, aj ak si nepomôžeš..
Ešte som nepočula o tom, že by študijné iniciatívne obvolávalo uchádzačov, ktorí sa neodvolali. Určite sa odvolaj.
Ešte som nepočula o tom, že by študijné iniciatívne obvolávalo uchádzačov, ktorí sa neodvolali. Určite sa odvolaj.
@januska12323 ďakujem, tiež mi je to divné. Ale teda na VŠ sa hlásim prvý krát, tak nemám skúsenosti.
Urcite napis. Len, prosim, nie mailom dekanovi 🙂
Posli si odvolanie
@diewcatqoo nerozumiem, veď odvolanie posielam dekanovi, či? Samozrejme, že nie mailom, ale v písomnej forme doporučene.
@diewcatqoo nevies co tam este popisala skor ako jej to zmazali?
Autorka, to nebolo o tebe, od vcera tu bola jedna debata, kde sa autorka s riadne nevymachanou hubou chystala pisat mail dekanovi, lebo chcela opravny termin na prijímacky na medicinu.

Napíš! Čo je psáno, to je dáno, alias papier nepustí.