icon

Online kurzy marketingu: Digitálna univerzita verzus EDU Effective

t1nusa
8. mar 2025

Čaute ženy, v prvom rade prajem krásny deň žien 🥳🫶🏻
V druhom rade - nie, že by som toho mala málo, ale zvažujem nad online kurzom zameraným na marketing. Veľmi ma to baví a keďže posobim v oblasti sociálnych sieti a tvorím content, rada by som si rozšírila obzory ešte viac. Uvažujem nad Digitálnou univerzitou, pripadne EDU Effective - máte skúsenosti? Pripadne ak ste absolvovali podobný kurz, cez akú platformu ste ho robili?

daster333
13. mar 2025

@t1nusa ahoj, skusenosti nemam,ale tiez toto aktualne riesim zvazujem digi uni .....ty si comu viac naklonena a preco? Mozeme aj v sprave podebatit ak chces 🙂

domi235
13. mar 2025

@daster333 @t1nusa pripajam sa, zaujimam sa tiez o marketing a velmi chcem byt v kontakte s ludmi s ktorymi si o tom pokecam. 🙂

t1nusa
autor
14. mar 2025

kočky som rada že v tom nie som sama, môžeme sa prepojiť cez messenger kľudne vytvorím skupinu a môžeme debatovať ak ste za ☺️
@domi235
@daster333

janully
14. mar 2025

@t1nusa ja aktuálne chodím na Digi Uni certifikované štúdium. Za mňa super, top prednášajúci. Ale treba mať čas sa učiť, hlavne ak by si sa tým chcela živiť lebo oni dajú len taký základ. Ja som sa prihlásila, lebo chcem začať podnikať a na dráhu agentúru som nemala peniaze 😂 tak som si za ten semester urobila sama stratégiu a otvorilo mi to oči

t1nusa
autor
14. mar 2025

@janully ďakujem za recenziu ☺️ základy mám aj z môjho doterajšieho štúdia, ale chcem si to znova pripomenúť aj vzhľadom na aktuálne trendy a rozšíriť obzory ☺️

janully
14. mar 2025

@t1nusa pozerám tvár a si mala Pink asistentku však? Tak toto je o iný level vyššie. A ak stihneš časovo tak ti to aj úrad práce preplatí

t1nusa
autor
14. mar 2025

@janully štúdium som myslela SŠ a VŠ, mám vyštudovanú ekonomiku a manažment, kde sme brali aj marketing a pod. ale áno, teraz na materskej som si spravila kurz od Pink skrz správcu sociek, čo mi dalo tiež pár nových info ☺️ je mi jasné, že Digi je o dosť komplexnejšia a bohatšia čo sa týka obsahu, preto nad tým veľmi uvažujem… vďaka za info 🫶🏻

domi235
14. mar 2025

@janully akym smerom si sa rozhodla ist v digi univerzite ? lebo viem ze si tam clovek vybera mentora a robi nejaky svoj projekt.

janully
14. mar 2025

@domi235 ja som sa teraz na špeciálizaciu neprihlásila aj keď mám všetky domáce úlohy splnené lebo idem na operáciu ale zvažujem PPC alebo sociálne siete

janully
14. mar 2025

@t1nusa v tom prípade ti Digi Uni odporúčam. Bolo tak aj veľa ľudí ktorý sa živia marketingom

domi235
15. mar 2025

@janully mna dost zaujima, ze ked si bola na tom digi a po case na tom studiu a robeni uloh sa ti postupne ukazal smer ze bud socialne siete alebo ppc ? lakali ta aj ine smery v marketingu pred zacatim kurzu ?

janully
16. mar 2025

@domi235 ja som sa tam prihlásila, pretože môj pôvodný plán bol robiť správu sociálnych sietí a privyrobiť si troška, plus by nám to pomohlo v podnikaní. PPC sa mi zapáčil až tam keďže doteraz som s tým vôbec nemala skúsenosti

kuriatko9699
13. apr 2025

@t1nusa Baby vedeli by ste ma pridat este do Vášho chatu. Alebo popripade ako ste sa nakonie rozhodli pre aku variantu? Plus ta digitálna univerzita ponúka tri kurzy do akého by ste šli? ...Ešte otázka na teba Tinus ta Pink virtuálna asistentka stojí za to? 🙂 dakujem vopred za vašu odpoved.

t1nusa
autor
13. apr 2025

@kuriatko9699 ahojky, píšem ti IP ☺️

xnatalkax
14. apr 2025

Uz ste sa prihlasili? Tiez uvazujem nad podobnym kurzom tak hladam co by bolo naj

t1nusa
autor
14. apr 2025

@xnatalkax ja nie, stále zvažujem… na DU mi nevyhovuje forma prednášok, resp. že by som celú sobotu musela byť od pol 10 do 4 či 5 za PC, to si pri mojej 2 ročnej nemôžem dovoliť ☺️ tak hľadám niečo iné zatiaľ

xnatalkax
14. apr 2025

@t1nusa a nie je tam, ze si zaznam mozes pozriet inokedy? Nemusis tam byt v sobotu prihlasena, ak som dobre pochopila

xnatalkax
14. apr 2025

@t1nusa a mozem sa opytat, teraz mas aku pracu ? Pytam sa pretoze ja som fakturantka a mozno casom by som sa chcela venovat socialnym sietam , ze ci ma taketo kurzy naucia.

t1nusa
autor
14. apr 2025

@xnatalkax som na RD ale popri tom som foodbloggerka, tvorím obsah na siete a web pre jeden slovenský portál s receptami… donedávna som spravovala aj socky, ale ako sa mi rozrástol foodblog, nemala som toľko času aj na ostatných klientov, teraz sa už naplno venujem len tomuto ☺️

t1nusa
autor
14. apr 2025

@xnatalkax kľudne mi napíš IP, môžeme pokecať

vannyvanny
14. apr 2025

@kuriatko9699 aj mňa pridajte prosím 🩷🩷

t1nusa
autor
14. apr 2025

@vannyvanny napíš mi IP prosím

stehulienka
26. jún 2025

Ahojte dievčatá, ako ste dopadli? Ja zvažujem DU certifikované štúdium, od septembra či októbra by začínala.

t1nusa
autor
26. jún 2025
@stehulienka

Ahojte dievčatá, ako ste dopadli? Ja zvažujem DU certifikované štúdium, od septembra či októbra by začínala.

@stehulienka ahoj, ja to vynechávam zatial viacmenej kvôli finančnej stránke

xnatalkax
26. jún 2025
@stehulienka

@stehulienka ahoj. Ja si teraz robim kurz digitalny marketind od skillmea. Ale pojdem asi aj do digi uni. Venujes sa teraz comu?

stehulienka
27. jún 2025
@xnatalkax

@stehulienka ahoj. Ja si teraz robim kurz digitalny marketind od skillmea. Ale pojdem asi aj do digi uni. Venujes sa teraz comu?

@xnatalkax pracujem ako social media manažér, ale skôr riešim viac kreatívu. Nakoniec som sa rozhodla pre to expert štúdium, takže verím, že ma to viac stiahne do toho sveta marketingu. Zatiaľ mám pocit, že poznám len tie veci z kreatívy, a aj to nie tak, ako by som chcela.

domi235
24. sep 2025
@xnatalkax

@xnatalkax ides na DU tento rok ?

domi235
24. sep 2025
@janully

@t1nusa ja aktuálne chodím na Digi Uni certifikované štúdium. Za mňa super, top prednášajúci. Ale treba mať čas sa učiť, hlavne ak by si sa tým chcela živiť lebo oni dajú len taký základ. Ja som sa prihlásila, lebo chcem začať podnikať a na dráhu agentúru som nemala peniaze 😂 tak som si za ten semester urobila sama stratégiu a otvorilo mi to oči

@janully ahoj, dokoncila si svoj projekt ohladom marketingu ? Mna zaujima ci sa clovek pohne a nauci sa toho tak vela ze nspr ziska pracu v danom odvetvi

domi235
29. sep 2025
@janully

@janully jany, dokoncila si digitalnu univerzitu ? Vies mi dst na to recenzie ????