Online kurzy marketingu: Digitálna univerzita verzus EDU Effective
Čaute ženy, v prvom rade prajem krásny deň žien 🥳🫶🏻
V druhom rade - nie, že by som toho mala málo, ale zvažujem nad online kurzom zameraným na marketing. Veľmi ma to baví a keďže posobim v oblasti sociálnych sieti a tvorím content, rada by som si rozšírila obzory ešte viac. Uvažujem nad Digitálnou univerzitou, pripadne EDU Effective - máte skúsenosti? Pripadne ak ste absolvovali podobný kurz, cez akú platformu ste ho robili?
@t1nusa ja aktuálne chodím na Digi Uni certifikované štúdium. Za mňa super, top prednášajúci. Ale treba mať čas sa učiť, hlavne ak by si sa tým chcela živiť lebo oni dajú len taký základ. Ja som sa prihlásila, lebo chcem začať podnikať a na dráhu agentúru som nemala peniaze 😂 tak som si za ten semester urobila sama stratégiu a otvorilo mi to oči
@janully štúdium som myslela SŠ a VŠ, mám vyštudovanú ekonomiku a manažment, kde sme brali aj marketing a pod. ale áno, teraz na materskej som si spravila kurz od Pink skrz správcu sociek, čo mi dalo tiež pár nových info ☺️ je mi jasné, že Digi je o dosť komplexnejšia a bohatšia čo sa týka obsahu, preto nad tým veľmi uvažujem… vďaka za info 🫶🏻
@t1nusa Baby vedeli by ste ma pridat este do Vášho chatu. Alebo popripade ako ste sa nakonie rozhodli pre aku variantu? Plus ta digitálna univerzita ponúka tri kurzy do akého by ste šli? ...Ešte otázka na teba Tinus ta Pink virtuálna asistentka stojí za to? 🙂 dakujem vopred za vašu odpoved.
@kuriatko9699 ahojky, píšem ti IP ☺️
Uz ste sa prihlasili? Tiez uvazujem nad podobnym kurzom tak hladam co by bolo naj
@xnatalkax som na RD ale popri tom som foodbloggerka, tvorím obsah na siete a web pre jeden slovenský portál s receptami… donedávna som spravovala aj socky, ale ako sa mi rozrástol foodblog, nemala som toľko času aj na ostatných klientov, teraz sa už naplno venujem len tomuto ☺️
@kuriatko9699 aj mňa pridajte prosím 🩷🩷
@vannyvanny napíš mi IP prosím
Ahojte dievčatá, ako ste dopadli? Ja zvažujem DU certifikované štúdium, od septembra či októbra by začínala.
Ahojte dievčatá, ako ste dopadli? Ja zvažujem DU certifikované štúdium, od septembra či októbra by začínala.
@stehulienka ahoj, ja to vynechávam zatial viacmenej kvôli finančnej stránke
@stehulienka ahoj. Ja si teraz robim kurz digitalny marketind od skillmea. Ale pojdem asi aj do digi uni. Venujes sa teraz comu?
@stehulienka ahoj. Ja si teraz robim kurz digitalny marketind od skillmea. Ale pojdem asi aj do digi uni. Venujes sa teraz comu?
@xnatalkax pracujem ako social media manažér, ale skôr riešim viac kreatívu. Nakoniec som sa rozhodla pre to expert štúdium, takže verím, že ma to viac stiahne do toho sveta marketingu. Zatiaľ mám pocit, že poznám len tie veci z kreatívy, a aj to nie tak, ako by som chcela.
@xnatalkax ides na DU tento rok ?
@t1nusa ja aktuálne chodím na Digi Uni certifikované štúdium. Za mňa super, top prednášajúci. Ale treba mať čas sa učiť, hlavne ak by si sa tým chcela živiť lebo oni dajú len taký základ. Ja som sa prihlásila, lebo chcem začať podnikať a na dráhu agentúru som nemala peniaze 😂 tak som si za ten semester urobila sama stratégiu a otvorilo mi to oči
@janully ahoj, dokoncila si svoj projekt ohladom marketingu ? Mna zaujima ci sa clovek pohne a nauci sa toho tak vela ze nspr ziska pracu v danom odvetvi
@janully jany, dokoncila si digitalnu univerzitu ? Vies mi dst na to recenzie ????

@t1nusa ahoj, skusenosti nemam,ale tiez toto aktualne riesim zvazujem digi uni .....ty si comu viac naklonena a preco? Mozeme aj v sprave podebatit ak chces 🙂