Oplatí sa štúdium na DTI Sečovce počas materskej?
Ahojte, pridala som si prihlášku na túto školu, keďže mám ukončenú sš ako učiteľka v Mš, mám aj polročnú prax v mš, ale práve som na materskej dovolenke s 8mes. synom. Oplatí sa sem nastúpiť? Je dosť veľa negatívnej recenzie na túto školu, ale popri synovi sa mi zdá byť ľahšie zvládnuteľná ako iné univerzity. Skôr by ma zaujímalo, či by sa mi zmenil neskoršie plat v mš, ak tu vyštudujem Bc.
Ja som si musela pozrieť čo to je … a jediné, čo ma napáda je že to už vážne každý dnes dostane povolenie na prevádzkovanie vysokej školy? … ale ak tak súrne potrebuješ kvôli platu si kúpiť zbytočne “Bc” asi to nejaký zmysel má?
Ak škola, v ktorej chceš pracovať, bude akceptovať titul z DTI, tak v pohode. Poznám 2 riaditeľky škôl (ZŠ a stredná odborná škola), ktoré nechcú učiteľa s takouto školou. Mimo školstva, väčšina recruiterov a manažérov vníma kandidátov s DTI ako kandidátov bez VŠ. A ja osobne ešte menej. Ak chce niekto VŠ, nech študuje skutočnú VŠ. Ale teda v tvojom prípade, naozaj ber do úvahy to, či na tvojej škole budú toto akceptovať.
Mimochodom, píšeš, že - ale popri synovi sa mi zdá byť ľahšie zvládnuteľná ako iné univerzity. DTI nie je univerzita. Je to asi najhoršia podpriemerná súkromná škola, zrejme s najhorším renomé. Ženy zvládajú aj skutočné univerzity popri tom, ako chodia do práce a majú malé deti.
@melanta áno, lenže väčšinou na univerzitách treba platiť 1000€ za rok, v tomto prípade cena je o niečo nižšia, a je možnosť vyplácania postupne. Zvažovala som aj to..
@melanta áno, lenže väčšinou na univerzitách treba platiť 1000€ za rok, v tomto prípade cena je o niečo nižšia, a je možnosť vyplácania postupne. Zvažovala som aj to..
@barbara2024 nuž je to na tebe, či chceš skutočnú vysokú školu alebo DTI. A teda hlavne pýtaj sa v škole, v ktorej chceš pracovať, či budú akceptovať DTI. Aby sa nestalo, že riaditeľ nechce kandidátov s tou pochybnou školou.
@barbara2024 to už čo je za uvažovanie, že idem na nepoužiteľnú VŠ lebo je lacnejšia?? Čo je to nejaký jogurt v Kauflande? nechápem … ak si chcela vzdelanie a s tým spojené výhody ako vyšší plat a väčšia uplatniteľnost, mala si ísť študovať po strednej škole a zadarmo. Samozrejme že nejaké normalnejsie vzdelanie už potom nestojí 389€za semester ..
@barbara2024 to už čo je za uvažovanie, že idem na nepoužiteľnú VŠ lebo je lacnejšia?? Čo je to nejaký jogurt v Kauflande? nechápem … ak si chcela vzdelanie a s tým spojené výhody ako vyšší plat a väčšia uplatniteľnost, mala si ísť študovať po strednej škole a zadarmo. Samozrejme že nejaké normalnejsie vzdelanie už potom nestojí 389€za semester ..
@anonym_cd721b bola som študovať po strednej zadarmo😉moja otázka znela, či by som mohla dostať vyšší plat s touto školou, ako bez tejto školy🙂
@barbara2024
Zdravím ja som si tiež podával prihlášku na UPP a čakám na rozhodnutie a dalšie info vy máte už rozhodnutie ?
@anonym_cd721b bola som študovať po strednej zadarmo😉moja otázka znela, či by som mohla dostať vyšší plat s touto školou, ako bez tejto školy🙂
@barbara2024 ak si nedostala vyšší plat s tou školou čo si po strednej bola študovať zadarmo, tak s touto ho určite nedostaneš.

No samozrejme, ze je lahsie zvladnutelna, kedze na nej nie je nic nezvladnutelne. A kazdy to vie, preto ma negativne recenzie. Zaplatene tituly hlavne pre blbcov neschopnych vystudovat normalnu skolu. Ale platu to asi pomoze, inak by tam ludia nechodili.